AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

martina_sk

Administrator
bok ljudi.prvi put idem na ovaj ispit,pa eto želim pitat kolege koliko im je trebalo odprilike da spreme ovaj ispit? kakvi su profesori i kod koga je najlakše proci? da li je dovoljno ucit po ovim pitanjima? hvala vam svima unaprijed :)
dovoljno je mjesec dana po više sati dnevno (ne baš 2-3) i dovoljno je samo po tim pitanjima. e sad, ne znam je li lakše kod hane ili matanovac jer sam bila samo kod matanovac, ali čini mi se po komentarima da je hano bolji. njih dvoje su dobri i ako znaš proći ćeš, mislim da te nitko neće pustiti s polovičnim znanjem. keglavić zna cjepidlačiti, al to neka bolje kaže netko tko je kod nje bio.

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ima li tko da uči po novoj skripti od 75.str.? i ako je netko može prokomentirat... da li ima smisla učiti po njoj? hvala!

Leptiric_20

ekipa, kako da učim ovaj predmet, ostalo mi je lokalna i građansko, al ovo građansko je tako deprimirajuće da je to strašno, imam osjećaj kad god nešto da pročitam ništa ne upamtim!!

martina_sk

Administrator
ekipa, kako da učim ovaj predmet, ostalo mi je lokalna i građansko, al ovo građansko je tako deprimirajuće da je to strašno, imam osjećaj kad god nešto da pročitam ništa ne upamtim!!
meni je trebalo neka 2 tj da mi to sve sjedne i postane razumljivo. ja sam samo čitala i onda se ispitivala po onim pitanjima i super naučila za mjesec-mjesec i pol.

saramara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel ima netko najčešća pitanja matanovac iz stvarnog i obveznog? neću stić baš sve u detalje pa bi barem na sreću probala. i kod ograničenja prava vlasništva, jel treba znat samo nabrojat ili i pričat o svemu tome?? toga je previše, naučila bi eventualno susjedska prava i imisije...

Leptiric_20

čitam ovu novu skriptu i čini mi se čist ok, baš je dobro napsana, volim kad je enšto podcrtano, podebljano, sam koliko ima dosta informacija s obzirom da je knjiga OGROMNA, jel netko prošao knjigu pa da možeusporedit sa skriptom!?

hypnogirl

Po vasem iskustvu,misljenju jel gradansko teze od uljp-a?I da li ste ucili pritom iz knjige ili skripta
?

Domagoj83

čitam ovu novu skriptu i čini mi se čist ok, baš je dobro napsana, volim kad je enšto podcrtano, podebljano, sam koliko ima dosta informacija s obzirom da je knjiga OGROMNA, jel netko prošao knjigu pa da možeusporedit sa skriptom!?

skripta je rađena po knjizi ali fali nekih bitnih stvari u njoj, primjerice kod razloga ništetnosti, nabrojane su samo tri, a ima ih pet, fale imisije još neki dijelovi, zato možda da malo usporedite sa knjigom ili nekim drugim skriptama..

baloncic

ej,skripta je dobro napisana al nikakao nije dovoljna. nedostaje dosta toga,al opet ak ju nabubetas napamet i postavi ti ta pitanja,prolaz bi trebo biti tu.obaveeno ucit i iz knjige. npr.u skripti fali kapara,kupoprodaja,dosta toga o založnom pravu,o suvlasničkoj zajednici..al je inače stvarno lijepo i razumljivo napisana

milkak

ljudi...može netko javiti kada imaju ispit studenti starog programa...naravno da ne na stranici...hvala...
Ja sam zvala Sanju jučer i ona mi je rekla da sam ja kod Hane 6.6. u 14 sati, a kolegica u isto vrijeme kod Matanovac, tako da nazovi nju.

Usput, može li mi netko reći par riječi o Hani...:happy:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks