Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa vjerovatno će ih biti, samo u petak faks radi do 12, a sve ostale dane normalno, bar je tako bilo prijašnjih godina :wink5:ma i ja bih rekla da je preseravanje ko kaže da može naučiti za 2 tj...ovo je fakat ubitačno i treba vremena da uopće shvatiš što se htjelo reć...ja recimo nikako ne mogu zapamtiti pravnu radnju...oo,ko debil tj nije mi najjasnije ali dobro...bude...
Zna li netko da li će slijedeći tj biti konzultacija...pošto je ono tj pred uskrs i tako to ,kakav je običaj faxa? ne stignem danas zbog posla doći na konzultacije...pa hoće li biti tih konzultacija iz građanskog...imaju li smisla te konzultacije?
pa nitko ne tvrdi da se može naučiti za dva tjedna na način da i mjesec dana poslje znaš što si naučio ali može se naučiti dovoljno da se položi ispit ako imaš sreće sa pitanjimanema teorije da se nauči za dva tjedna. ne znam tko ti je to rekao, ali lagano preseravanje.
To je onda bila tolika sreća da je taj dotični na tom predmetu iskoristio sve bonuse sreće do kraja studija.kolegica je rekla da joj je netko rekao da se može naučiti za dva tjedna ako sjediš 6 sati za knjigom. pretpostavljam da je taj netko izostavio ključnu činjenicu, a to je imao(la) sam jebene sreće da dobijem pitanja koje sam koliko toliko znao(la) da izvučem dva.
potpisujem.To je onda bila tolika sreća da je taj dotični na tom predmetu iskoristio sve bonuse sreće do kraja studija.
Ovom ispitu treba pristupiti nadobudno/štreberski/šmokljanski i prolaz je tu.
sumnjam... sigurno će staviti samo dan-dva poslije.što mislite i jel znate , kad bi mogao biti ispit s obzirom da je rok od 16 do 24 .4.
mislim da pravo ima 16.4.
kad bi mi bili jel postoji mogucnost da stave 23.4.?
mozes mi reci gdje se nalaze ta pitanja...od kud ih mogu skinuti??...evo i mene malo...i tako ja učim,učim i učim...izostajem s posla..učim, a vani lijepo vrijeme...i ne znam dal sam totalni debil ili kaj ali imam osječaj da niš ne znam...aaaaaaaaa...ajmo ovak ...skinula ta slavna pitanja pa da li mi netko ukratko može reći na kaj da se orijentiram u stvarnom pravu...ovo pravo vlasništa i sve te silne podjele ...ubišeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i da netko je pito za ispit...mislim da će biti u utorak 17.4. tak je bilo prosli rok...
možda još stave,par puta je bio raspored za stari program iz građanskog na netuzar je toliki problem objaviti na netu taj mali raspored za ekipu po starom programu ???
ovaj faks će me izluditi
mislim da se upisuje u list C tj teretovnicu!! Btw jel zna netko kakav je hano na usmenom?ekipa,može pomoć? u koji list - list A, B ili C u zemljičnim knjigama se upisuje svako pojedino stvarno pravo? molim neku dobru dušu odgovor ;(
Hano je meni bar najbolji s ove katedre bio na usmenommislim da se upisuje u list C tj teretovnicu!! Btw jel zna netko kakav je hano na usmenom?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.