Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ak ucis po knjizi treba ti 3-4tj intenzivnog ucenja da naucis..i jos neko vrijeme prije da si si procitas.bolje ti je ucit po knjizi iako je dugotrajnije,ali dobro je napisana pa sve lakse shvatis,lakse povezujes pojam sa cjelinom i nakraju ostane ti vise u glavi kasnijea kolko vam je trebalo za naučit građansko? ja sam krenuo al dosta teško mi je zapamtit katastrofa..krenuo učit po skripti 134. str.
vjerovatno pošto je sasvim dovoljna skripta od 134 str po kojoj većina uči i prolazi. stavila sam na forum nedavno i pitanja po kojima sam učila i sasvim su dovoljno.ejj ljudi imam jedno pitanje..da li je dovoljna ona skripta sa skriptarnice od 192 str. za prolaz na ispitu?
osnove prava društava, radno i socijalno, građansko , obiteljsko su samo usmeni, s time da građansko i radno spadaju u teže ispite s druge godine, meni je bio ovako redom od lakšeg prema težem: engleski, obiteljsko, osnove prava društava, državna, eup. upravno,uljp, radno, građanskoBok svima, molim pomoć- upravo sam dala svoj zadnji ispit iz prve godine i sad se bacam na drugu pa me zanima da li kod ovog ispita ima samo usmeni (i kod kojeg još), i malo sam izgubljena ne znam šta da se prvog primim... Hvala
ma kakva promjena literature?može mi netko odg., tko uči ovaj predmet za travanj; da li uči po skripti od 134.str??? pitam, zbog promjene literature... Hvala!
da, ni ja ne znam što je sa spominjanjem neke nove literature, pa nisu bile nikakve objave toga. nego, dovoljna je ta montanina od 134 str.može mi netko odg., tko uči ovaj predmet za travanj; da li uči po skripti od 134.str??? pitam, zbog promjene literature... Hvala!
dovoljna je skripta od montane od 134 str bez ikakvih nadopuna iz knjige i pitanja s foruma. jedino hano zna pitati neke ugovore koje nitko drugi ne pita.Bok svima... pitanje vezano uz ovaj predmet-da li je dovoljno učiti po skripti uz nadopunu s knjigom?? mislim da previše podataka,koji možda nisu ni toliko bitni,ima u knjiziskinula sam si pitanja s foruma koja se navodno vrte na ispitima...nisam pametna,izluđuje me ovo građansko!!! Koja je skripta najbolja u našoj skriptarnici,s tim da prvu koja je po redu u našoj skriptarnici ne mogu ni otvoriti!!! pomozite!!! hvala,pozzz
![]()
ja sam čula od samo jedne osobe da je naučila za 2 tj, ali je učila oko 12 h dnevno i još je imala sreće na usmenom. tako da ne bih baš vjerovala tome da se može za 2 tj naučiti koliko god učiš jer ima puno info kojima treba vremena da ti sjednu. meni je trebalo 2 tjedna samo da to sve skužim i počnem učiti kako spada, na početku mi je bilo tako koma i razumljivo, ali prođe to, bude lakše poslije. samo se držiSamo jedna opaska glede građanskog...ovo je fakat ubitačno i onaj ko kaže da ovo sve može naučiti za dva tjedna (ako sjediš 6 h za knjigom)...ili je svemirac ili laže...jučer sam sjedila 6 h i "naučila" sam možda 20 strana...inače radim pa učim po tri sata nakon posla ili onak za prvi dio mi je trebalo 2 tj...užas...nemam pojma kak nekom ovo SVE može ući u glavu...ufffff...baš sam onak,ljuta:-(
nema teorije da se nauči za dva tjedna. ne znam tko ti je to rekao, ali lagano preseravanje.Samo jedna opaska glede građanskog...ovo je fakat ubitačno i onaj ko kaže da ovo sve može naučiti za dva tjedna (ako sjediš 6 h za knjigom)...ili je svemirac ili laže...jučer sam sjedila 6 h i "naučila" sam možda 20 strana...inače radim pa učim po tri sata nakon posla ili onak za prvi dio mi je trebalo 2 tj...užas...nemam pojma kak nekom ovo SVE može ući u glavu...ufffff...baš sam onak,ljuta:-(
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.