AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Otam

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dali je potrebno ucit sve one ugovore pri kraju skripte? Cuo sam da to ne pitaju ali bi htio ipak misljenje onih koji su bili na ispitima,hvala

martina_sk

Administrator
Hmm hvala ali vidim sad da se kojekakvi ugovori spominju na dosta mjesta. Dali mozes reci sto tocno ne treba?
pa nauči onda i te koji se spominju. ja bih rekla da trebaš samo ugovore o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju. a ako želiš biti baš siguran nauči ove koji se čine bitnijima: prodaja, zamjena, darovanje, zakup, najam, zajam, posudba. svakako, odluka je na tebi :)

zajedničko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne znam kaj se dašava,ja zvala Sanju u petak i rekla je da će joj ovi dostaviti u pon raspored i ništa...fakat ne kužim!!!
Nadam se da barem da nebude onda u četvrtak,jer nije baš prijemjereno staviti raspored 2 dana prije ispita pogotovo zbog nas koji radimo jer moram uzeti slobodan dan a to ne mogu onak 1 dan prije nego se naravno to mora najaviti 3 dana bar ranije...

little_d

Zvala sad tetu u referadu, ona ni sama jadna ne zna jer joj nisu još poslali popis :sad: Napomenula je da će zemljišno ziher bit u četvrtak i da prema tome možemo očekivati isto i za građansko. Doista malo neozbiljno od katedre ovako kasno objaviti raspored. Ja se još uvijek nadam da će ipak staviti ispit sljedeći tjedan... :dry:

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zvala sad tetu u referadu, ona ni sama jadna ne zna jer joj nisu još poslali popis :sad: Napomenula je da će zemljišno ziher bit u četvrtak i da prema tome možemo očekivati isto i za građansko. Doista malo neozbiljno od katedre ovako kasno objaviti raspored. Ja se još uvijek nadam da će ipak staviti ispit sljedeći tjedan... :dry:
Zemljsnoknjizno je u cetvrtak,pa prema dosadasnjoj praksi mislim da ce građansko biti ujutro u cetvrtak..dosad je bilo građansko prije zemljisnoknjiznog

Melanie

Bakalar
Kolege, zbunjena sam.

Vodila sam se za time da imamo pravo napisati na prijavnicu u gornjem desnom kutu, ako želimo odgovarati kod prof. Matanovac... No, međutim ja niti na prošlom niti sada ovom roku nisam bila na popisu za odgovaranje kod nje.

Kako je to moguće? Zar nije da te stave kod Matanovac ako napišeš na prijavnicu njezino prezime?

???

Leptiric_20

Kolege, zbunjena sam.

Vodila sam se za time da imamo pravo napisati na prijavnicu u gornjem desnom kutu, ako želimo odgovarati kod prof. Matanovac... No, međutim ja niti na prošlom niti sada ovom roku nisam bila na popisu za odgovaranje kod nje.

Kako je to moguće? Zar nije da te stave kod Matanovac ako napišeš na prijavnicu njezino prezime?

???
pa ne znam, ja sam i prošli rok i ovaj kod nje( napisala sam gore deso matanovac), mada bi sad bolje volila da sma kod nekog drugoga jer jedino ona sad pita odmah u cet joj

Melanie

Bakalar
pa ne znam, ja sam i prošli rok i ovaj kod nje( napisala sam gore deso matanovac), mada bi sad bolje volila da sma kod nekog drugoga jer jedino ona sad pita odmah u cet joj
Što da radim? mislim, meni to nije fer... Kad pričam s drugima, njih uvijek stave kod Matanovac... mene nisu niti jednom... ne razumijem...

Otići ću se raspitati u referadu, pa kud puklo, puklo...

Jel inače to dopuštenje dala sama prof. Matanovac?

blabla

Što da radim? mislim, meni to nije fer... Kad pričam s drugima, njih uvijek stave kod Matanovac... mene nisu niti jednom... ne razumijem...

ne možeš ništa napraviti.

nigdje ne piše to "pravilo", samim time ti je sreća.. neki put stave odnosno uvaže želju, neki put očito ne...

dosta studenata želi biti kod Matanovac, koga bi drugi profesori ispitivali? :wink5:

joojaa

ne možeš ništa napraviti.

nigdje ne piše to "pravilo", samim time ti je sreća.. neki put stave odnosno uvaže želju, neki put očito ne...

dosta studenata želi biti kod Matanovac, koga bi drugi profesori ispitivali? :wink5:
Ako se ide 3. put moraju te staviti kod koga želiš i možeš se žaliti!

ideš

Ljudi jel bi mi mogli napisat kod keglovic, dal pita ugovore iz obaveznog prava, ako da, koje? I sto najvise pita iz obaveznog djela? hvala vam!

martina_sk

Administrator

ne piše to nigdje da se mora, to je dobra volja sanje koja radi popis. a da sve stavi gdje hoće onda drugi ne bi ni ispitivali...

fikus321

Ja sam prije nego što sam napisao ime profe na prijavnicu prvo išao pitati gđu Sanju da li smijem i stavila me na popis na koji sam htio.

Kaka

Zna netko kad je KONACNO ispit za stari program, prije bologne? Navodno, da još nisu objavili na oglasnoj ploči, a pošto nisam iz Zagreba...Unaprijed hvala

Leptiric_20

Zna netko kad je KONACNO ispit za stari program, prije bologne? Navodno, da još nisu objavili na oglasnoj ploči, a pošto nisam iz Zagreba...Unaprijed hvala
ja sam danas gledala i neki su kod matanovac sutra neki u pon, najbolje onda nazovi u referadu Sanju

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks