anaya
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Javi kad saznaš dal valja skripta, ali vjerovatno bez obzira na to neću sad po nekoj drugoj početi učiti jer sam već prije si isprintala i podcrtala ovu i već ju napola nadopunila sa primjerima, tako da mi se stvarno ne isplati sad krenuti raditi po nekoj drugoj pa ću riskirati sa ovom, a jedna moja frendica mi je čak rekla da mi zapravo ni to nadopunjavanje nije potrebno jer je ona učila samo ovako po toj skripti i nakraju prošla, al kad sam već krenula...:dry:Da, onih par stranica se odnosi na knjigu...čuj, to ti je još bilo na početku predavanja...možda je on kasnije i još ponešto izbacio, ali ja nisam više išla...tak' da ne znam :sad:
Što se tiče tih skripit :happy: da, vele svi tj. podosta njih da je ova od 131 str. najbolja + primjeri iz knjige...to sam ti i ja, jednako kao i ti iščitalau prethodnim postovima od iskusnih građanaca! A ova nova...a nemam pojma...sad sam ju isprintala, pa bumo vid'li...u narednim danima :wink5: Objavljena je prošloga mjeseca, pa eto za sve one koji ne provjeravaju skriptarnicu :happy: sad znaju!
Na predavanja nikada nisam ni išla jer sam izvanredni pa najviše zahvaljujući ovom forumu mogu saznati što treba / ne treba učiti...Thanks svima ugl...:happy:
A problem mi je i to što radim pa mi nažalost i zbog toga nedostaje vremena za učenje...:sad: