Marinica
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
izdanje iz 2008 trebaKlarić, P. i Vedriš, M. : Građansko pravo, 9. izdanje, Zagreb, 2006., osim poglavlja:vrijednosni papiri i ostavinski postupak
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
izdanje iz 2008 trebaKlarić, P. i Vedriš, M. : Građansko pravo, 9. izdanje, Zagreb, 2006., osim poglavlja:vrijednosni papiri i ostavinski postupak
ta skripta od 131 str je sasvim solidna, ali da bi znala potpuno moras barem jednom proc knjigu, tj procitat s razumjevanjem jer tesko je proc uceci samo iz skripte jer nisu sve stvari detaljno objasnjene i nema primjera, no ugl da ne kompliciram dalje skripta od 131 str je jako dobra no ne i dovoljnaDa li netko zna jel dobra ova najnovija skripta od 192 str. što je ANČI postala 18.02.2010... Čini mi se malo velika!? :unsure:
Ja sam već počela raditi po onoj od 131.str. što svi kažu da je najbolja...:confused2:
Bila bi zahvalna na nekoj povratnoj info...thanks!:happy:
Thanks! :happy:ta skripta od 131 str je sasvim solidna, ali da bi znala potpuno moras barem jednom proc knjigu, tj procitat s razumjevanjem jer tesko je proc uceci samo iz skripte jer nisu sve stvari detaljno objasnjene i nema primjera, no ugl da ne kompliciram dalje skripta od 131 str je jako dobra no ne i dovoljna![]()
Ne znam, ali čak i da ima ne da mi se miješati sad dvije skripte...ako saznaš javi! :wink5:dali u skripti od 192 str ima primjera?
DRUŠTVENO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU - UPRAVNI ODJELKlarić, P. i Vedriš, M. : Građansko pravo, 9. izdanje, Zagreb, 2006., osim poglavlja:vrijednosni papiri i ostavinski postupak
Ima primjera ! Ja sam si danas to isprintala. Skripta je obujmnija, ali mislim da dođe na isto, jer je meni osobno nova skripta mnogo preglednija i lakše je učiti.dali u skripti od 192 str ima primjera?
tinach! Možeš li mi poslati ta pitanja po djelovimana e-mail adresu [email protected]ja bi molila ako i meni mozes poslat pitanja po dijelovima na mail
[email protected]
unaprijed hvala!
sanja, molim te pošalji mi građansko na [email protected]Sanja,
ja sam zapela pa te molim ako mi možeš poslati Građansko, pitanja, sve (tu famoznu skriptu od 131 str, pitanja, kaj god imaš) na mail [email protected]
hvala ti unaprijed![]()
tinach! Možeš li mi poslati ta pitanja po djelovimana e-mail adresu [email protected]
unaprijed hvala
sanja, molim te pošalji mi građansko na [email protected]
zahvalna sam ti unaprijed i svaka čast na sistematičnosti i uloženom trudu
a ionak je to samo 10-tak strana, pa si abrem pročitaj :wink5:ljudi procito sam na forumu da se ''komotno mogu preskocit stranice od 41-48, 55-59''... koliko ima istine u tome???
thnx
15.16. i 17. 3. u 17 hbok kolege...jel zna netko kad počinju predavanja za građansko,za izvanredne?
hvala..
to ti je ova zadnja, najvise puta skinjenabok kolege...jel zna netko kad počinju predavanja za građansko,za izvanredne?
hvala..
ajd molim te i meni na [email protected]i ja se pridružujem ovdje navedenim molbama pa ako možeš i meni poslati na mail [email protected]
unaprijed puno hvala![]()
isto vrijedi i za mene [email protected]... hvaaalaajd molim te i meni na [email protected]
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.