AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

tratincica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
planiram počet spremat ovaj ispit pa me zanima koja skripta najbolja, trebamo li znati primjere i dali je dosta naučiti pitanja sa foruma ili pitaju i van toga?

Ilijana 5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam učila iz one koja ima 135 str., onu koja je s primjerima i bila mi je sasvim dovoljna.Možda su drugi učili iz nekih drugih, ne znam, ali ja sam iz te.

anaya

Ja sam učila iz one koja ima 135 str., onu koja je s primjerima i bila mi je sasvim dovoljna.Možda su drugi učili iz nekih drugih, ne znam, ali ja sam iz te.
Hey, koliko je tebi onda trebalo vremena da naučiš po toj skripti?
Jesi uopće prolazila što ili čitala knjigu? Thanks...:happy:

Boris

ljudi znam da ce ovo bit poprilicno glupo pitanje ali nekad se i takva pitanja moraju postavit :p
pita li tko od profa nacela gradanskog prava i fizicku tj naravnu osobu i njihovu poslovno, pravnu i deliktnu sposobnost???
thnx :D

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi znam da ce ovo bit poprilicno glupo pitanje ali nekad se i takva pitanja moraju postavit :p
pita li tko od profa nacela gradanskog prava i fizicku tj naravnu osobu i njihovu poslovno, pravnu i deliktnu sposobnost???
Po ovim pitanjima s foruma od trenutnih profesora, koliko sam vidjela zna se naći pitanje o pravnoj osobi, i poslovnoj sposobnosti, a za načela nisam vidjela da netko pita, uglavnom to su neke stvari koje bi se trebale naučiti ili bar nekoliko puta pročitati :laughing:

tinach

jako rijetko,ali mislim su to neki osnovni pojmovi koje je bolje znati nego ne znati,a i zaista su lagani za naučiti:wink5:

Boris

jel postoji neki onak djelovi koji stvarno niko nepita i nisu od neke velike vaznosti?
nisam s vremenom bas dobar pa bi svakak dobro doslo neki info o tome...
(osim vrijednosnih papira i onog 2. sto netreba po popisu literature)

Ilijana 5

Ja sam učila svega 3 tjedna, ali sam se isključivo bazirala na pitanja koja se vrte po forumu.Sad, svatko je drugačiji i nekome treba više, a nekome manje vremena.Sretno svima sa ovim ispitom!!!

E da, zaboravila sam odgovoriti da nisam prolazila ništa drugo osime te skripte, knjigu nisam niti imala.

morskasipa

Please,nek se javi netko tko je prošao ovaj ispit,da li je dovoljno mjesec dana mukotrpnog rada,počela učiti,a mislim izaći u 4.mj.?

Boris

Ja sam učila svega 3 tjedna, ali sam se isključivo bazirala na pitanja koja se vrte po forumu.Sad, svatko je drugačiji i nekome treba više, a nekome manje vremena.Sretno svima sa ovim ispitom!!!

E da, zaboravila sam odgovoriti da nisam prolazila ništa drugo osime te skripte, knjigu nisam niti imala.
jesi polozila?:unsure:

Dubravka V

Da. Tak' je reko'...al' doslovno "to možete preskočit" :wink5: bile su njegove riječi...bila, čula, vidjela, zapisala :happy: Moramo vjerovat profama, jel'?! Gradit odnos povjerenja za bolji students life :laughing::laughing: he~he

da li iz ove skripte od 192 str treba znati sve (ili neke dijelove ipak ne)... :D :D
E, aa?! Koja je to skripta od 192 stranice?? Ja sam našla samo one 4 stare i 5- tu novu od 246 str. ...misliš na tu? Ili?

anaya

To je izjavio Hano na predavanju.
A ako se to odnosi na stranice iz knjige pa nije baš i da puno preskačemo...:tongue2: svega par starnica...:dry:

E, aa?! Koja je to skripta od 192 stranice?? Ja sam našla samo one 4 stare i 5- tu novu od 246 str. ...misliš na tu? Ili?[/QUOTE]

A što ima i neka od 246 str??? :confused2: Koliko sam skužila većina ekipe tu na forumu tvrdi da nam je dosta ova od 131 str + nadopunjeno još sa primjerima???
:unsure:

Dubravka V

Da, onih par stranica se odnosi na knjigu...čuj, to ti je još bilo na početku predavanja...možda je on kasnije i još ponešto izbacio, ali ja nisam više išla...tak' da ne znam :sad:
Što se tiče tih skripit :happy: da, vele svi tj. podosta njih da je ova od 131 str. najbolja + primjeri iz knjige...to sam ti i ja, jednako kao i ti iščitala :cool: u prethodnim postovima od iskusnih građanaca! A ova nova...a nemam pojma...sad sam ju isprintala, pa bumo vid'li...u narednim danima :wink5: Objavljena je prošloga mjeseca, pa eto za sve one koji ne provjeravaju skriptarnicu :happy: sad znaju!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks