tratincica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
planiram počet spremat ovaj ispit pa me zanima koja skripta najbolja, trebamo li znati primjere i dali je dosta naučiti pitanja sa foruma ili pitaju i van toga?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I ja biisto vrijedi i za mene [email protected]... hvaaala
Hey, koliko je tebi onda trebalo vremena da naučiš po toj skripti?Ja sam učila iz one koja ima 135 str., onu koja je s primjerima i bila mi je sasvim dovoljna.Možda su drugi učili iz nekih drugih, ne znam, ali ja sam iz te.
Po ovim pitanjima s foruma od trenutnih profesora, koliko sam vidjela zna se naći pitanje o pravnoj osobi, i poslovnoj sposobnosti, a za načela nisam vidjela da netko pita, uglavnom to su neke stvari koje bi se trebale naučiti ili bar nekoliko puta pročitati :laughing:ljudi znam da ce ovo bit poprilicno glupo pitanje ali nekad se i takva pitanja moraju postavit
pita li tko od profa nacela gradanskog prava i fizicku tj naravnu osobu i njihovu poslovno, pravnu i deliktnu sposobnost???
thnx![]()
ljudi znam da ce ovo bit poprilicno glupo pitanje ali nekad se i takva pitanja moraju postavit
pita li tko od profa nacela gradanskog prava i fizicku tj naravnu osobu i njihovu poslovno, pravnu i deliktnu sposobnost???
thnx![]()
jesi polozila?:unsure:Ja sam učila svega 3 tjedna, ali sam se isključivo bazirala na pitanja koja se vrte po forumu.Sad, svatko je drugačiji i nekome treba više, a nekome manje vremena.Sretno svima sa ovim ispitom!!!
E da, zaboravila sam odgovoriti da nisam prolazila ništa drugo osime te skripte, knjigu nisam niti imala.
To je izjavio Hano na predavanju.ljudi procito sam na forumu da se ''komotno mogu preskocit stranice od 41-48, 55-59''... koliko ima istine u tome???
thnx
E, aa?! Koja je to skripta od 192 stranice?? Ja sam našla samo one 4 stare i 5- tu novu od 246 str. ...misliš na tu? Ili?da li iz ove skripte od 192 str treba znati sve (ili neke dijelove ipak ne)...![]()
![]()
A ako se to odnosi na stranice iz knjige pa nije baš i da puno preskačemo...:tongue2: svega par starnica...:dry:To je izjavio Hano na predavanju.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.