AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koliko znam upravni studij ispituju samo Matanovac i Hano, barem su na posljednja dva roka, a možda je to vrijedilo samo za tada pa će od ovog roka opet svi...nadajmo se da ipak neće
kak to misliš opet svi,kolko ja znam uvjek su 2 ista profesora na ispitu iz građanskog,a to su hano i matanovac već negde godinu dana

xxx

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kak to misliš opet svi,kolko ja znam uvjek su 2 ista profesora na ispitu iz građanskog,a to su hano i matanovac već negde godinu dana
Da, ja tek sad pripremam građansko i znam da su njih dvoje bili na zadnja dva roka, ali nisam znala da ostala ekipa s katedre građanskog više ne ispituje upravni studij jer prije jesu...joj kako brzo prođe vrijeme na našem faksu :confused2::confused2::confused2:

arnela

meni je teži bio stvarno pravo od obveznog,pravo vlasnišva i podjele..obvezno mi je bilo zanimljvije:)

zagorec

sve je teško,treba učiti i učiti...sa razumijevanjem dapače!
ma jedni pričaju jedno drugi drugo...a kao kod matanovac da je lakše..neznam nisam bil ..još

tinach

meni je teži bio stvarno pravo od obveznog,pravo vlasnišva i podjele..obvezno mi je bilo zanimljvije:)
i meni je bilo zanimljivije,ali zato jer sam ja već u startu dosta toga pobacala iz obveznog:laughing:
htjedoh zapravo reći kako obveznog više ima

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koji je po vama najteži dio a koji najlakši?
Nasljedno definitivno, jer je i gradivo najlakše i najmanje ga ima, pa i opći dio je lagan, a rekla bi za obvezno da je najteže..možda zbog opsežnosti.

ninka

I mene to isto zanima, mišljenja su podijeljena i koliko sam čula nema pravila, sve je stvar sreće...
Matanovac pita 4 pitanja i to je to, ali traži da se znaju definicije a Hanu se može objašnjavati i rukama i nogama ali bitno da se kaže bit...da on vidi da kužiš o čemu pričaš + obožava primjere...(ja sam kod njega odgovarala zemljišno-knjižno, nije me pitao ni jednu jedinu definiciju samo na temelju primjera...pa sad kome je kako lakše - Hano pita puno pitanja i dugo ispituje, ali je fer i ako baš ne znaš imaš mogućnost izvuči se s drugim pitanjem..

e sad Matanovac ili Hano... :confused2: stvarno ne znam...kolege koji ste već odgovarali kod njih pomagajte!

Thnx!
ja sam čula baš suprotno, a i osobno doživjela da se kod Hane baš i ne može odgovarati svojim riječima, već baš točno definiciju, a od kolega sam čula da se pak kod Matanovac može odgovarati samo svojim riječima, ne znam više komu da vjerujem, svatko kaže drugačije...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks