Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne znam kad je uvid al svakako dođi npr. sutra u 6 kad je usmeni..znaju i oni pogriješiti (pogotovo ak smatraš da si dobro napisala)kad su uvidi u negativne testove?? stvarno ne kuzim, sve sam napisala sto je trebalooo. samo jedan zadatak pod b) nisam rjesila, ali ostalo sve jesam... uopce mi nije jasnooo(((((((((
teo je stvarno ok, kad sam ja bila puštao je sve..dovoljno da mu znaš o svem kaj te pita odgovorit par rečenica..ja čak jedno pitanje nisam ni znala i nije uzeo za zlo..tako da po meni sve naj..a pita po troje oko 20ak min tako neštooprosti ne znam kakva je Lalićka ali jeli teo kao i marčetićka ili?? jel teo ikada rušio koga na usmenom? I KOLIKO dugo te ispituje?? pliz možeš mi odgovorit?
kaj si ti bila pala na usmenom prije?? kod kog si bila? ak si već jednom bola prošla pismeni??ja sam ucila po skripti od 79 str, zosdu i toj skripti... ali ja nisam prosla niti pismeni, i uopce mi nije jasno kako!! prosli put sam puno manje znala i napisala pa sam prosla((
molim vas mail od tea, tko ga zna.
hej,evo da se nadovežem na koleguJa sam jučer bio u 18:00 s još 3 cure; čekali smo nekih 45 min. jer su prije nas odgovarali lokalnu samoupravu... prošli smo svi osim jedne cure koja je pala jer nije znala novi zakon... moja pitanja: karijerni sustav, weberijanski model, povrede službene dužnosti, kategorije i potkategorije državnih službenika... sve u svemu, jedan od nezgodnijih ispita meni do sada... as. Giljević je bio korektan ispitivač... pozdrav i čestitke još jednom curama koje su prošle sa mnom :beerchug:
Ja sam jučer bio u 18:00 s još 3 cure; čekali smo nekih 45 min. jer su prije nas odgovarali lokalnu samoupravu... prošli smo svi osim jedne cure koja je pala jer nije znala novi zakon... moja pitanja: karijerni sustav, weberijanski model, povrede službene dužnosti, kategorije i potkategorije državnih službenika... sve u svemu, jedan od nezgodnijih ispita meni do sada... as. Giljević je bio korektan ispitivač... pozdrav i čestitke još jednom curama koje su prošle sa mnom :beerchug:
Pod novi zakon misliš zakon o državnim službenicima ?
Oprosti, jel bi htjela reći na šta točno misliš pod pitanjem "weberijanski model"?Pod novi zakon misliš zakon o državnim službenicima ?
Weberijanski model = administrativni model ULJP-a. Poćeo sam pričati o konceptu weberijanske uprave (ono "počiva na pravnim pravilima koje je donijela legalno izabrana vlast, nositelj službe se pokorava poretku a na pojedincu" itd.) pa je htio da to povežem sa odgovarajučim modelom ULJP-a, a to je administrativni model (vrijednosti, položaj službenika, organizacija službe ULJP-a) ... inače je i od kolegica tražio razumijevanje i povezivanje... to mu je bilo bitno i tako smo prošli.Oprosti, jel bi htjela reći na šta točno misliš pod pitanjem "weberijanski model"?
molim odgovor na ovo pitanje:
koje rukovodece sluzbenike bira vlada i kada vlada moze razrijesiti rukovodeceg sluzbenika?
Ja sam bio stavio. Ne kužim zašto su to izbrisali.jel može pitanja sa pismenog i usmenog
kaj može odg. na treće pitanje? :bluThinking:Ja sam bio stavio. Ne kužim zašto su to izbrisali.
Uglavnom:
1. Službenici kao nositelji vlasti
2. Karakteristike javnih službenika
3. Komponente UNa
4. Integralni model (vrijednosti, ciljevi, usmjerenja i status javnih službenika)
5. Prednosti i organizacijske koristi strategijskog ULJP
6. Planiranje LJP
7. Problemi kod ocjenjivanja
8. Svrha ocjenjivanja po ZODS
9. U kojim se tijelima osnivaju ustrojstvene jedinice za razvoj i upravljanje
potencijalima
10. Koja je njihova funkcija
Zadnja 2 pitanja su članak 39. ZODS
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.