AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
molim pomoć.. prošle godine sam upisala radno, lokalnu i oup2 pod ljetni semestar.. što je iznosilo 21 bod.. isto to sam htjela napraviti i ove godine ali su mi sva tri prekižena na što sam dobila informaciju da su oni već upisani.. to kužim.. zašto mi ne želi izvršiti upis jer imam dovoljno bodova nego mi nudi module i ostalo?
Nitko od forumaša nema uvid u ostalu tvoju bodovnu situaciju, pa je teško išta reći osim da kontaktiraš [email protected]
Ali moraš ispuniti taj njihov kriterij i upisati nešto s treće godine i zadovoljiti bodovni cenzus upisa kojeg su postavili.

polozila sam nauku 2 sad na drugom roku, ocjena jos nije unesena u studomat a ja sam upisala ljetni semestar da li to prestavlja kakav problem?
Ako i bude predstavljalo problem, to neće biti tvoj problem. ;)

katyy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam 23 boda a studomat mi neda upisati nego mi stalno izbacuje da moram još 7...zanima me kako to da probam rješiti ako itko zna

topanga

ja sam cekala zadnji dan za upis i sad sam u komi. ne mogu upisat radno (a to mi je jedino ostalo za upisat plus diplomski). nudi mi samo izborne predmete..ne kuzim zasto. kaj ce mi sad sve propast ili da zovem sanju u pon ujutro? ili je to prekasno?

katyy

ja sam cekala zadnji dan za upis i sad sam u komi. ne mogu upisat radno (a to mi je jedino ostalo za upisat plus diplomski). nudi mi samo izborne predmete..ne kuzim zasto. kaj ce mi sad sve propast ili da zovem sanju u pon ujutro? ili je to prekasno?
ja sam ti shvatila da svi sa manje bodova se upisuju ručno a ne preko studomata kao i ovi što su upisali specijalistički

raznolikost

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mene ovaj studomat izluđuje. Nepregledan, nejasan, nepotpun, kao i većina stvari na ovom faksu. :(

Dakle, napravila sam davno upis tog ljetnog semestra preko studomata, sve je prošlo bez greške. Ali, sada nigdje ne vidim što sam upisala i koliku školarinu trebam platiti u drugoj rati. Papirić na kojemu sam zapisala bodove i izračun školarine sam zametnula.

Druga stvar, ne mogu prijaviti predmete koje želim prijaviti, nego samo Građansko i Stručnu praksu.

Ako netko ima saznanja u pogledu navedenih problema, najljepše bih molila da podijeli to.

katyy

Mene ovaj studomat izluđuje. Nepregledan, nejasan, nepotpun, kao i većina stvari na ovom faksu. :(

Dakle, napravila sam davno upis tog ljetnog semestra preko studomata, sve je prošlo bez greške. Ali, sada nigdje ne vidim što sam upisala i koliku školarinu trebam platiti u drugoj rati. Papirić na kojemu sam zapisala bodove i izračun školarine sam zametnula.

Druga stvar, ne mogu prijaviti predmete koje želim prijaviti, nego samo Građansko i Stručnu praksu.

nemožeš prijaviti zato jer nemaš pravo ništa sa treće polagati dok nerješiš drugu godinu tj građansko pravo....a drugo na studomatu odeš na podaci o studentu pa na status predmeta i tamo ti piše sve što je upisano

raznolikost

nemožeš prijaviti zato jer nemaš pravo ništa sa treće polagati dok nerješiš drugu godinu tj građansko pravo....a drugo na studomatu odeš na podaci o studentu pa na status predmeta i tamo ti piše sve što je upisano
Thx na odgovoru. Imam nepoložene Radno i socijalno, ULJP i Građansko s druge. Vidim samo Građansko i Stručnu praksu za prijavu.
Vidim što je upisano, ali ne vidim što je upisano na ljetnom semestru nego sve kompletno i iz zimskog i ljetnog ,pa ne mogu izračunati koliko još trebam uplatiti.

taz

Istu situaciju kao Raznolikost imam i ja na prvoj godini. Ne znam što sam upisao pod ljetni i pola predmeta ne vidim na prijavama.

katyy

Thx na odgovoru. Imam nepoložene Radno i socijalno, ULJP i Građansko s druge. Vidim samo Građansko i Stručnu praksu za prijavu.
Vidim što je upisano, ali ne vidim što je upisano na ljetnom semestru nego sve kompletno i iz zimskog i ljetnog ,pa ne mogu izračunati koliko još trebam uplatiti.

pogledaj u indeksu što ti je naljepljeno pod zimski semestar to znači da su ostali od ljetnog

monalisa

Naravno da možeš izračunat i jasno se vidi zimski i ljetni. Odeš na upisane godine, pa na 2014/15., i onda dolje upisani predmeti, i piše ti sa strane kod predmeta upisana komponenta, i to su ti svi koje su sad upisala prek studomata za ljetni semestar. Jer ovi za zimski piše sa strane odslušan predmet. A i vidiš u indexu što imaš upisano u zimskom, pa onda ovo što nemaš si upisala u ljetni prek studomata ako si vec zaboravila što si upisala sad prek studomata.

mape5

Super Moderator
eto ja sam se upisala u subotu. bez ikakvih problema. sve je prošlo glatko. Provjerila sam danas u referadi i sve štimac ;)

upisala izborne s treće, vježbe UPP i ostatak druge - radno i socijalno ....

Darijana

Hej ekipa da li netko ima problema sa studomatom? Meni kaže da ne mogu pristupiti studomatu jer nemam evidentiran ni jedan upisni list??? U roku se upisala na studomatu. Platila i odnijela index

martina_sk

Administrator
Hej ekipa da li netko ima problema sa studomatom? Meni kaže da ne mogu pristupiti studomatu jer nemam evidentiran ni jedan upisni list??? U roku se upisala na studomatu. Platila i odnijela index
zovi sanju u referadu, ne bi to trebalo pisati.

goga

Također takva poruka. Zvala sam sobu 10, očekivano su rekli da indeks nije riješen ako to piše.
Na vrijeme upisana preko studomata, uplatila i predala. Pa moram očito kod Tomislava jer sam izvanredni.

Javi što kaže Sanja.....

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks