AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Također takva poruka. Zvala sam sobu 10, očekivano su rekli da indeks nije riješen ako to piše.
Na vrijeme upisana preko studomata, uplatila i predala. Pa moram očito kod Tomislava jer sam izvanredni.

Javi što kaže Sanja.....
Uh malo mi lakše jer nisam jedina :) čim dobijem Sanju javim što je rekla

Paulina

Re: Opće upravno pravo I.

Je li možete pristupiti na studomat? Htjela bi prijaviti ovaj kolegij ali mi piše da ne mogu pristupiti studomatu jer nemam evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini. Sve sam napravila kad su bili upisi upisala 21bod isti dan izvršila uplatu.

zagreb

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ne znam što se to kod tebe događa. evo ja otišla na studomat i normalno prijavila ovaj kolegij za rok 13.04.

fakin

Super Moderator
jesi sve ispite iz ljetnog semestra sad prvi put upisao/la? ako jesi onda ćeš moći tek kad odslušaš sva predavanja, negdje krajem svibnja će omogućiti, a ako nisi prvi put upisao/la onda pošalji mail sanji i pitaju ju.

garavuša

jedno pitanje u vezi AAidentiteta. Ja se ne sjećam da smo to dobili u referadi. Može li mi netko objasniti? Koje je to korisničko ime i lozinka? Hvala.

bihter

jesi sve ispite iz ljetnog semestra sad prvi put upisao/la? ako jesi onda ćeš moći tek kad odslušaš sva predavanja, negdje krajem svibnja će omogućiti, a ako nisi prvi put upisao/la onda pošalji mail sanji i pitaju ju.
To nije bilo tako dok nije bilo studomata ako se dobro sjecam, znaci moci cu prijaviti za onaj rok u 6-om mjesecu?

fakin

Super Moderator
da, izvanredni su mogli i prije polagati nego su odslušali sjećam se toga, ali sad kad smo pravni fakultet možemo tek nakon što odslušamo.

da u 6. mjesecu, zadnji tjedan u 5. mj. će otvoriti mogućnost prijave

tonka13

Ljudi imam pitanje, zaboravila sam na vrijeme prijavit ispit, jel se moze to ikako sad rijesit da ga uspijem prijavit ipak ?

Nerea

zanima me u vezi komisijskog ispita, da li zabrana istječe točno nakon 3 mjeseca(npr. 16.6.-16.9.) ili studomat odbrojava 90 dana?

hvala na odg

Nerea

zanima me u vezi komisijskog ispita, da li zabrana istječe točno nakon 3 mjeseca(npr. 16.6.-16.9.) ili studomat odbrojava 90 dana?

hvala na odg
dobila odg od referade da zabrana od 90 dana teče od dana pismenog ispita

lilith

Vama su svima pustili prijave za predmete ljetnog semestra.upisala sam prvi puta ULjP i proso je 5.mj, znaci odslusala sam predmet, ali nemam mogucnost prijave na studomatu.sad vidim da ga nemam ni na popisu predmeta u stufomatu, a upisani ga imam u indexu i potvrdjen od faxa.i na upisnom listu bilo..

lilith

Idi u referadu i reci im isto to, oni će ti pomoći
Eh, tak sam si i mislila da nekaj ne stima. Tnx na odgovoru. Odlazak u referadu bude pricekal jesen ocito, budem samo nazvala sutra da vidim ak mogu telefonski rjesiti nesto. Nisam u stanju putovati u referadu, trebam roditi ovaj ili drugi tjedan. Zato nisam ni primjetila da mi sa ULJP ne stima jer preskacem ove rokove u 6. i 7. mj. :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks