AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
tek sad vidim da smo dobili studomat :doh:

jel mogu idući tjedan pokupit tu lozinku? oće mi jako okretat očima teta u referadi? :whistling:

i šta mi je sad s ispitom koji sam prijavila poštom?
mogu izać ili ne? :confused:
mozes pokupiti idući tjedan ja sam ju pokupila ovaj četvrtak i nisu mi nist brojali, a sto se tiče ispita mislim da si trebala prijaviti preko studomata al nazovi još referadu pa pitaj

mvukovic

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
tek sad vidim da smo dobili studomat :doh:

jel mogu idući tjedan pokupit tu lozinku? oće mi jako okretat očima teta u referadi? :whistling:

i šta mi je sad s ispitom koji sam prijavila poštom?
mogu izać ili ne? :confused:
kolegice Tia,
ista situacija kao i kod ... jesi išla po lozinku i kakva je procedura?
jel teta okretala očima?

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Eto molim pomoc kolege ako netko ima problema s tim d u korisnickim opcijama ne moze promijeniti nikako lozinku..meni nece pa nece danima..upisem po redu kak slijedi al kad ponovno idem ulogirati se s novom lozinkom ne prepoznaje ju sustav. I cekala sam dan,dva misleci treba im da "prodjem kroz sustav" no nis' od tog, ja upadam jedino s lozinkom koju dobih u referadi. Kaj da radim? Idem Sanji ili kaj?

martina_sk

Administrator
Eto molim pomoc kolege ako netko ima problema s tim d u korisnickim opcijama ne moze promijeniti nikako lozinku..meni nece pa nece danima..upisem po redu kak slijedi al kad ponovno idem ulogirati se s novom lozinkom ne prepoznaje ju sustav. I cekala sam dan,dva misleci treba im da "prodjem kroz sustav" no nis' od tog, ja upadam jedino s lozinkom koju dobih u referadi. Kaj da radim? Idem Sanji ili kaj?
prvo zovi da vidiš šta će ti reći, da ne ideš bezveze :)

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kad polozimo ispit, nakon kolko nam upisu ocjenu na studomat? Isti dan ili kolko im za to treba otprilike?

Tončica

Probaj u tools/internet options izbrisati povijest ukljucivo sa pamcenjem lozinki. I onda ponovno kreiraj lozinku (isključivo sastavljenu od brojeva, nadam se da znas to).

karosa

čitam upute na stranicama faksa o studomatu i prvi link ne radi samo drugi koji su stavili dal je to jedno te isto ili (ako se nekome otvorio)?

outsidespace

a koga uopće briga za težinski prosjek?i koga briga za prolazne trendove poput selfieja itd.Mene nije briga,al smiješno je na što ljudi troše dragocjeno vrijeme.

martina_sk

Administrator
još uvijek nije moguće prijaviti ispite iz ljetnog semestra jer nije završio semestar, tj. tek kad predmeti budu označeni kao odslušani onda će se moći prijaviti. to će biti krajem mjeseca.

~crystal~

Predmeti smjera na 3.godini, dali spadaju u ljetni ili zimski semestar? Te dali je to jednako redovnima i vanrednima?
Hvala

ivana

pliiz heeelp!!!
dakle stari sam program bila...prešla na bolognu..da li i ja pijavljujem ispit preko studomata ( totlno sam zbunjena i nisam u toku, jer rečeno nam je de mmi nečemo prijavljivati ispit preko studomata))) a ja važno prijavnicom poštom prijavila ispit... kaaaj saaad???

ružmarin

pliiz heeelp!!!
dakle stari sam program bila...prešla na bolognu..da li i ja pijavljujem ispit preko studomata ( totlno sam zbunjena i nisam u toku, jer rečeno nam je de mmi nečemo prijavljivati ispit preko studomata))) a ja važno prijavnicom poštom prijavila ispit... kaaaj saaad???

Samo politologiju prijavljuješ preko studomata, a sve ostalo prijavnicom :)

MaRiNeLL

Pozdrav,

do kada se mogu korisnički podatci uzeti na faxu? Ja svoje još nisam, a sada planiram izaći na ispit. Izvanredni sam student, i nisam moram priznat pratila novosti od 2 mj. Isto sam prebačena na bolonju.

Hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks