AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav! je li mi može netko tko zna odgovoriti na sljedeća pitanja:

1. Hoće li nam se uvođenjem studomata ograničiti studiranje?
2. Koliko puta možemo izići na ispit u jednoj godini 4 ili 8 (pitam jer neki fakulteti daju mogućnost izlaska 4 puta u jednoj godini a tek sljedeće godine preostala 4 puta)?
3. Hoćemo moći upisati parcijalu ako imamo ostvarene bodove?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
1. Hoće li nam se uvođenjem studomata ograničiti studiranje?
Mislim da neće. 99 posto sam siguran.

2. Koliko puta možemo izići na ispit u jednoj godini 4 ili 8 (pitam jer neki fakulteti daju mogućnost izlaska 4 puta u jednoj godini a tek sljedeće godine preostala 4 puta)?
Shema izgleda ovako:: tri polaganja, jedna komisija (šest mjeseci zabrane), ponovo: tri polaganja, jedna komisija (gotvo studiranje). Osam polaganja ukupno imaš, a ne godišnje.

Nerea

Shema izgleda ovako:: tri polaganja, jedna komisija (šest mjeseci zabrane), ponovo: tri polaganja, jedna komisija (gotvo studiranje). Osam polaganja ukupno imaš, a ne godišnje.[/QUOTE]

3 mjeseca vrijedi zabrana polaganja ispita nakon 4.izlaska(komisija).

martina_sk

Administrator
Nije novo, oprano je Perwollom :p Oduvijek je tako.
ja sam uvijek čula da je 3 mjeseca zabrana..

3. Hoćemo moći upisati parcijalu ako imamo ostvarene bodove?
vjerujem da sad nema parcijale kao prije već ako si izvanredni moraš upisati minimalno 18 bodova po semestru a možeš i maksimalno 60, a mislim da redovni moraju upisati 60 bodova. sve je to bez obzira na ostvarene bodove u prošloj godini. ali nisam sigurna ovo za redovne.

dan

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Na kraju da li mogu polagati ispite iz 3.god. ako mi je ostao 1 nepoložen iz druge? u studomatu mi nudi tu opciju,a teta u referadi rekla da nova pravila studiranja stupaju sa studomatom,da ne možemo.tko je tu lud.hvala na odgovoru.

just_me

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na kraju da li mogu polagati ispite iz 3.god. ako mi je ostao 1 nepoložen iz druge? u studomatu mi nudi tu opciju,a teta u referadi rekla da nova pravila studiranja stupaju sa studomatom,da ne možemo.tko je tu lud.hvala na odgovoru.
Dobili smo dozvolu, tako da mozes prijaviti i polagati, ali to ce vrijediti samo do kraja ove akademske godine.

dan

Hvala,sad sam pročitala i kaj sad da kažem da se zahvalim teti u referadi što mi je propao1 rok.jer po njoj sam trebala izaci na radno koje nisam učila,tak da sam odustalaa a učila za upravno postupovno.,mislim ..koma ako ne znatočno nek ne širi krive informacije.sadami preostaje 2 ispita za 6 mjesec da stignem do jeseni diplomirati.

tomo84

meni osobno studomat puno bolje odgovara jer isto nisam iz zg, pa moram ili moliti nekoga pd kolega koji su u zg da mi prijave ispit ili ici u zg samo radi toga...

tarja30

Hvala,sad sam pročitala i kaj sad da kažem da se zahvalim teti u referadi što mi je propao1 rok.jer po njoj sam trebala izaci na radno koje nisam učila,tak da sam odustalaa a učila za upravno postupovno.,mislim ..koma ako ne znatočno nek ne širi krive informacije.sadami preostaje 2 ispita za 6 mjesec da stignem do jeseni diplomirati.
Tebi još ništa nije propalo. Stigneš prijaviti UPP za ponedjeljak preko studomata jer su ti prijave još danas do 23:59h. Ako si učila,prijavi i izađi. Još do pon stigneš ponoviti.

Eriatarka

Kolege, prijavljujemo li mi ispite preko studomata ili prijavnice (odnosno jesmo li trebali prijaviti za rok sljedeći tjedan)?
Sada gledam popis ljudi za ispite objavljene na stranici i ono 7 ljudi za UPP, troje za ULJP, to mi sve nešto sumnjivo. Radikalno malo ljudi, mislim da je to nemoguće

Aine

Kolege, prijavljujemo li mi ispite preko studomata ili prijavnice (odnosno jesmo li trebali prijaviti za rok sljedeći tjedan)?
Sada gledam popis ljudi za ispite objavljene na stranici i ono 7 ljudi za UPP, troje za ULJP, to mi sve nešto sumnjivo. Radikalno malo ljudi, mislim da je to nemoguće
Preko studomata.

mvukovic

Ajme, ljudi, baš sam malo zakazala s tim faksom, malo posao, malo bebica itd. Pa ja sad prije odlaska doma (jer sam na poslu) švrljam po netu i vidim neke obavijesti vezano za studomat. Inače, sam izvanredni i prebacila se sa prava, šta sam trebala ići po lozinku za studomat? Kaj ne možemo više preko prijavnice? A j.. pa kaj mi je to prošao rok???

martina_sk

Administrator
vjerujem da u obavijesti piše da preko studomata prijavljujete. "Rokovi prijave za ispite 3. godine studija koji su u studomatu određeni kao 1.4.2014. do 23:59 pomiču se za 24:00 sata i trajat će do 2.4.2014. do 23:59 sati. Rokovi odjave neće se mijenjati."
nemoj više gledati taj popis jer sad kad su prijave preko studomata vjerujem da neće biti objavljivano tamo tko je sve prijavljen. tako je bar na specijalističkom jer se zapravo samo 2-3 dana prije ispita zna konačan broj studenata. to su možda samo oni koji su prešli sa starog na novi program jer mi se čini da oni još mogu prijaviti prijavnicama. a tko zna, možda od ljetnog roka počnu tamo pisati sve prijavljene.

šta sam trebala ići po lozinku za studomat?
da

aj ne možemo više preko prijavnice?
ne

A j.. pa kaj mi je to prošao rok???
nažalost, izgleda da je jer su prijave bile ponoći..

majolada

mogli ste primjetiti u veljaći da nema na popisu predmeta iz prve godine jer su oni već tada prijavljivali preko studomaa ergo više ni popisi za drugu i treću godinu neće biti na toj listi

jelenko.wt

raspored za ispit bi trebao biti na studomatu. sranje je kaj oni to još nisu rješili i naravno da se nezna kad su ispiti drugi tjedan

argh !!! kaj nisu mogli uvaliti taj studomat bar 2tj pred rokove a ne ovak kasno, koma.

majolada

raspored za ispit bi trebao biti na studomatu. sranje je kaj oni to još nisu rješili i naravno da se nezna kad su ispiti drugi tjedan

argh !!! kaj nisu mogli uvaliti taj studomat bar 2tj pred rokove a ne ovak kasno, koma.
nema to nažalost veze s tim kad su onu uveli studomat,od sada će uvijek biti raspored tako kasno

martina_sk

Administrator
raspored će uvijek biti tako kasno jer se radi tek kad završe odjave ispita što je 2-3 dana prije samog ispita. i na studomatu nema popisa studenata koji izlaze na ispit.

Tia_Dalma

tek sad vidim da smo dobili studomat :doh:

jel mogu idući tjedan pokupit tu lozinku? oće mi jako okretat očima teta u referadi? :whistling:

i šta mi je sad s ispitom koji sam prijavila poštom?
mogu izać ili ne? :confused:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks