Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bilo bi dobro kad bi nam upravnjaci pokazali svoju molbu da vidimo kako to tocno treba izgledati... Trenutno ne znam osobu kod nas koja bi bila voljna sastaviti takvu molbu, a sebe ne smatram dovoljno kompetentnom za to, ali sam spremna sudjelovati u sastavljanju. Brine me sto se nitko od kolega i kolegica nije javio na prijedlog mase i mene. Jedva cekam 9. mjesec kad krenu pitanja o peticiji i slicnome :thumbsdown:. Ako se kolege s upravnog mogu organizirati i boriti za svoj bolji polozaj na faksu zasto ne mozemo i mi ?!javili su se evo jučer navečer,upravo sam sad pročitala mail.
evo kaj vele:
Poštovani,
napisite molbu stručnom vijeću poreznog odjela, urudžbirajte na fakultetu i obavezno jednu kopiju dostavite procelniku. I to je to. Napisite koji su razlozi zasto trazite polaganje ispita prije nego se poloze svi sa prve i dobro ih obrazlozite.
Ako trebate koji savjet slobodno mi se javite,
Lijep pozdrav,
zato sto su svi lijeni,pa bi da drugi obave posao za njih.Bilo bi dobro kad bi nam upravnjaci pokazali svoju molbu da vidimo kako to tocno treba izgledati... Trenutno ne znam osobu kod nas koja bi bila voljna sastaviti takvu molbu, a sebe ne smatram dovoljno kompetentnom za to, ali sam spremna sudjelovati u sastavljanju. Brine me sto se nitko od kolega i kolegica nije javio na prijedlog mase i mene. Jedva cekam 9. mjesec kad krenu pitanja o peticiji i slicnome :thumbsdown:. Ako se kolege s upravnog mogu organizirati i boriti za svoj bolji polozaj na faksu zasto ne mozemo i mi ?!
zato sto se svi prave pametni kad ne treba,a kad treba nema nikog ,ako hocete mozemo se nas tri organizirati i napisati molbu,masa me poznaje pa ako ste za javite se...Bilo bi dobro kad bi nam upravnjaci pokazali svoju molbu da vidimo kako to tocno treba izgledati... Trenutno ne znam osobu kod nas koja bi bila voljna sastaviti takvu molbu, a sebe ne smatram dovoljno kompetentnom za to, ali sam spremna sudjelovati u sastavljanju. Brine me sto se nitko od kolega i kolegica nije javio na prijedlog mase i mene. Jedva cekam 9. mjesec kad krenu pitanja o peticiji i slicnome :thumbsdown:. Ako se kolege s upravnog mogu organizirati i boriti za svoj bolji polozaj na faksu zasto ne mozemo i mi ?!
mozda je glupo pitanje al bit cu ti jako zahvalan ako mi odg =) upiso sam ove god porezni i zanima me dal ja placam ista osim onih 300 kn upisa?? hvala ti unaprijedcijena ti je 3500. odmah platis sve.u 9.mjesecu. tak sam ja.isto se prebacial na vanredno u 2.godini zbog drugog faksa.al moras navesti neki dobar argument radi prebacivanja.koliko ja znam..
piše ti na temi nastavak studijamozda je glupo pitanje al bit cu ti jako zahvalan ako mi odg =) upiso sam ove god porezni i zanima me dal ja placam ista osim onih 300 kn upisa?? hvala ti unaprijed
1.pa sve ovisi koje mjesto ostvariš na rezultatima od prijemnog,prvih 30 ne plaća školarinu,tak je bar bilo kad sam se ja upisivao,sad ne znam jel odobrena odluka da je brucošima prva godina bez plaćanja školarinepozdrav sima)
kakva je vjerojatnost da cemo platiti punu cijenu poreznog studija? iznosi 5 800, bar su mi tako danas rekli u studenskoj referadi i receno mi je da cu sutra prilikom upisa morati napraviti ugovor sa fakultetom u slucaju da cu morati gfakultet stvarno i placati :/
također imam jos jedno pitanjena upisu odlucujemo između njenačkog i engleskog jezika? učila sam i jedan i drugi i nemogu reci da ih znam podjednako, no otprilike je tako. ima tko preporuku koji predmet uzeti?
![]()
1)DVA??? pa jeste vi normalni svi skupa.to nema šanse da odobre jer su upravi odobrili za jedan,a druga stvar je ta da je to njima odobreno za polaganje ispita sa treće ako im ostane 1 sa druge,a mi to tražimo već na drugoj godini.Pozdrav.
U srijedu sam bila kod glavne referentice s potpisima i zamolbom za polaganje ispita iz druge godine,1) s dva nepoložena ispita iz prve godine.
Zamolila sam da mi urudžbiraju i pošalju zamolbu vijeću i prof Arbutini. Referentica mi je rekla da to nije moguće jer je potpisan sporazum i vijeće stručnog poreznog studija više ne postoji. Od sada će o nama odlučivati vijeće pravnog fakulteta. Također je rekla da se javimo s zamolbom tek u devetom mjesecu jer trenutno je zbrka i nitko nema vremena zezat se s tim.
2) Oni koji su bili na fakultetu u zadnje vrijeme znaju što se događalo s tim potpisima i s tom zamolbom, pa bih zamolila one koji nisu bili na fakultetu već duže vrijeme da ne kompliciraju tu preko foruma. 3)Mi nismo stručni studij javne uprave- mi smo stručni POREZNI studij, a između nas postoji veeelika razlika. To što je neka molba uvažena njima, ne znaći da će biti uvažena i nama. 4) Uostalom, oni imaju predstavnike cijelo vrijeme, a mi smo ih dobili tek prije tri mjeseca!!
Osobno nisam baš optimistična što se tiće te zamolbe. 5) Imamo još dva mjeseca do rokova u devetom mjesecu, a to je dovoljno vremena za naučiti. Ne preostaje nam ništa drugo nego učiti, ionako ćemo jednom morati položiti ta dva predmeta![]()
![]()
![]()
Masa, daj još jednom pročitaj post koji sam gore napisala, a pogotovo ove djelove koje nisi označila.1)DVA??? pa jeste vi normalni svi skupa.to nema šanse da odobre jer su upravi odobrili za jedan,a druga stvar je ta da je to njima odobreno za polaganje ispita sa treće ako im ostane 1 sa druge,a mi to tražimo već na drugoj godini.
2)ja neznam kako da i na koji način više objasnim kaj je rekla storjak kaj se treba napravit,a i kaj su rekli ovi sa upravnog u mailu koji sam od njih dobila.
sa sanjom sam razgovarala sigurno 20min tak da mi je sve lijepo objasnila.
a i sve piše malo niže...
3)po riječima sanje storjak nijedna molba koja je poslana nije odbijena ako je odobrena upravnom studiju.za ovo je rekla da probamo,a i jako dobro obrazložimo jer ne tražimo istu stvar.
4)to nema apsolutno nikakve veze sa predstavnicima.
meni je rečeno kad sam bila u vezi toga svega kod storjak da odem sa kolegicom i još par ljudi kod arbutine i predstavim cijelu stvar,ali naravno da se niko nije odazvao,niti išta napisao ovdje.pa nebum ja moljakala ljude,vukla ih za rukav i govorila da je to u dobrobit svih nas.
5)s ovim se slažem.ionako sam odustala od svega jer mi se neda gubit vrijeme.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.