Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa to je stari problem da se sve objavi ili sazna u zadnji tren pa tko može doći dođe a tko ne izvisi.Super...Ljudi koji nisu iz Zagreba baš stignu isplanirati dolazak od petka do ponedjeljka...
Kolege, na studomatu vam je objavljeno pot ispiti u tijeku. kliknete na naranđastu strelicu i izbaci vam obavjest o vremenu i mjestu održavanja ispita.Nazvah gosp. Koščaka, kaže da će objaviti na web-u, ispiti su u ponedjeljak i utorak, kod prof. Šućura i Bežovana, navodno po izboru, iako će biti objavljena jedinstvena lista na kojoj neće biti navedeno tko ide kod kojeg profesora, tako da vas to ne zbuni...
da, nitko nam nije objasnio kako će to ići s obavijšću o vremenu ispita. koma.. zvala sam danas radi drugog izbornig pa je meni rekao da će biti. znači vidi se vrijeme ispita na studomatu nakon što završi rok odjave ispita.Zanimljivo se samo što nam nitko nije znao skrenuti pozornost ( i ja sam razgovorala s g. Koščakom više puta) da će raspored tamo biti vidljiv, i to čak i prije (ako uopće stave) nego na web-u!
Dali mi može netko, tko je položio ispit, ustupiti materijale za učenje? Ne mogu doći do knjige..[/QUOTE
Imam skriptu koju sam napravila za svoje potrebe, na ispitu sam dobila 4...ako Vam to odgovara mogu poslati odmah mailom samo mi recite na koju adresu. Što se tiče knjige imam kopiranu, no to bi trebali dogovoriti kako i gdje bi ste je mogli preuzeti.
uzmi si bar 5-7 dana. al ako pamtiš lako, možeš i manjekolege, koliko ste spremali ovaj ispit, onako otprilike?
pogledaj malo bolje na studomat, moguće da ima negdje nekakva strijelica i obavijest da je ispit u dva termina kod dva profesora i tamo bi trebali pisati kabineti. inače šućur nije u kabinetu koji piše na stranici prava (tamo pod djelatnicima) već je u prizemlju lijevo kod tajništva jer je sad prodekan.Na studomatu pise samo da je ispit u nazorovoj. Soba nije navedena. Dali zna netko nesto o tome; kod koga je ispit i slicno?
Ja sam sada tražila na studomatu i nema nikakvih strelica ili napomena. Gdje bi trebale biti? Ti isto ides na ispit? Znam da su bile neke price o odabiru profesora pa mi sada nije nista jasno...pogledaj malo bolje na studomat, moguće da ima negdje nekakva strijelica i obavijest da je ispit u dva termina kod dva profesora i tamo bi trebali pisati kabineti. inače šućur nije u kabinetu koji piše na stranici prava (tamo pod djelatnicima) već je u prizemlju lijevo kod tajništva jer je sad prodekan.
ne idem sad, ali sam bila na prošlom roku i tamo pod "ispiti u tijeku" je pisalo vrijeme ispita ali je bila iznad toga strijelica koju si mogao stisnuti i onda je bila obavijest da je jedan dan u 10 h kod bežovna a drugi dan u 12 h kod šućura i da možeš birati kod koga ćeš ići. ne znam kako je sad..Ja sam sada tražila na studomatu i nema nikakvih strelica ili napomena. Gdje bi trebale biti? Ti isto ides na ispit? Znam da su bile neke price o odabiru profesora pa mi sada nije nista jasno...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.