AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sistematski pregled

Dario_Zg

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Sistematski

kad je sutra sistematski oko 2 il 3...jel mogu ja to prebacit za srijedu npr..sutra imam obaveza nekih.

hereja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

ajme, dario :laughing:
da, sutra u 3 je sistematski.
i da, mislim da mozes prebacit, ono, mislim...

*ivana*

ei... jel netko možda bio na faxu i zna raspored za sistematski... jel to ide po abecedi? ak netko slučajno zna nek javi da ne idem bzvz do faxa.. (a baš mi je daleko:laughing:).. puno hvala!

Da_da

ja bila jucer na sistemackom,bilo je ludo i nezaboravno,pogotovo kad ti teta medicinska sestra da papir koji moras ispunit a ti pocnes citat i valjas se od smjeha:crazy:

Robi A.

ja bila jucer na sistemackom,bilo je ludo i nezaboravno,pogotovo kad ti teta medicinska sestra da papir koji moras ispunit a ti pocnes citat i valjas se od smjeha:crazy:
Nikad nisan iša na taj sistemski, biće zato jer san vanredni student. Općenito ne vidin svrhu niti da redovni idu na to. Nepotreban trošak vrimena i novaca.

.::Dee::.

Nikad nisan iša na taj sistemski, biće zato jer san vanredni student. Općenito ne vidin svrhu niti da redovni idu na to. Nepotreban trošak vrimena i novaca.
Novaca? Jel se to nešto plaća (po novom kao kod doktora ako nemaš dopunsko)?

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

da li zna netko kada je jos taj sistematski?hm ja nisam jucer mogla doci...

pitija

da li zna netko kada je jos taj sistematski?hm ja nisam jucer mogla doci...
ja mislim da se može otići bilo kad, ili barem kad još neka grupa ide...a ne bi bilo loše nazvati doktoricu i pitati...
Nisam ni ja otišla :D

the_rain

eh..ako dođem ranije da li postiji mogučnost da me prime prije reda.,...
ne bi išlo, točno u 15:00 ili kad već imaš zabilježeno
danas ja bila, neki me s medicinskog faksa (praktikant šta ja znam) pregledavao a ja onak ostala :confused2:

mare4444

pliz jel netko zna sta ukoliko se ne obavi sistematski taj tjedan kad bi se trebalo? jel onda dobimo neki drugi termin sa drugim faksom ili?

BosanacCar

pliz jel netko zna sta ukoliko se ne obavi sistematski taj tjedan kad bi se trebalo? jel onda dobimo neki drugi termin sa drugim faksom ili?
da, i ja isti problem imam, nisam mogao ići kad sam trebao, možda najbolje nazvati doktoricu pa se s njom dogovoriti:confused2::cool:

hereja

da, i ja isti problem imam, nisam mogao ići kad sam trebao, možda najbolje nazvati doktoricu pa se s njom dogovoriti:confused2::cool:

samo pogledaj na ploci rapored kad se odrzava sistematski, i dodi tad, niko te nista ne pita tako da mozes slobodno doc i kad nisi na redu i ponesi indeks i to ti je to

Majoli

kad smo mi bili na sistematskom, medicinska sestra je stavila na stol formulare koje smo morali ispuniti .. rekla nam je koliko ima formulara, toliko će nas danas pregledat, ako nekome fali neka dođe neki drugi dan .. tako da možeš doći u bilo koju grupu .. ulazilo nas je 5 cura, pa nakon toga 5 dečki i opet tako .. gotov/a si za 5 minuta ..

i da, zaboravila sam napomenuti da VAs bez INDEXA neće pregledati !!

blabla

jel mogu ja kod zubara doć recimo u četvrtak,a na popisu sam tek za petak?? :/
hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks