Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prošle godine je termin bio negdje prije kraja ljetnog semestra.Za datum nisam siguran,ali znam da je bio tjedan-dva prije kraja semestra.Hej, jel znate kad su sistematski ove godine??
mjere ti visinu, težinu, tlak, pita te općenita pitanja o zdravlju, ništa strašno :happy:Što obuhvaća sistematski?
probaj nazvat doktoricu i dogovorit se za pregled :happy:hmm a sta napraviti ako je neko zaboravio otic na sistematski a sve grupe su ga vec odradile?![]()
je, bez toga nemožeš upisat godinuJe li potreban odlazak zubaru?Nije ništa pisalo.
od doktorice.Da li se nakon obavljenog sistematskog dobiva žig od doktorice u index ili u referadi?
sam obaviš pregled kod našeg zubara, sad neznam točno koji je i gdje,možeš bilo kad obavit taj pregled, pitaj u referadi samo gdje radi i kada, ili ako netko zna neka tu napiše, a možda piše na oglasnoj ploči na faksuMože mi neko reć to za zubara?? Mi smo obavili sistematski i imam žig u indexu da sam ga obavila al niko nam nije nikaj reko za zubara..nije niti na netu pisalo..kaj sad s tim?
Imaš li već žig tog famoznog pregleda na posljednjoj strani Indeksa? Ukoliko je odgovor potvrdan, prilično sam siguran da nećeš trebati ići po još jedan identičan pečat.treba li žig od sistematskog ako se upisuje pad 1. godine
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.