AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sistematski pregled

hereja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Sistematski

jel mogu ja kod zubara doć recimo u četvrtak,a na popisu sam tek za petak?? :/
hvala

je da i mene zanima, trebala sam ic, a nisam mogla, i sad me zanima dal se mogu ugurat u neku drugu grupu?

vidim, sve pljusti od odgovora i medusobne pomoci, tak da... da, ja idem kad nisam narucena i vidit cu sta ce bit...

dovđenjca

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

je da i mene zanima, trebala sam ic, a nisam mogla, i sad me zanima dal se mogu ugurat u neku drugu grupu?

vidim, sve pljusti od odgovora i medusobne pomoci, tak da... da, ja idem kad nisam narucena i vidit cu sta ce bit...

dovđenjca
da totalno...ugl-ja sam išla neki dr. dan, i žena me kako ne nađe na popisu pa mi je samo uzela jmbg i to je to:wink5:

blabla

super, nadam se da ce i meni
ma bude, jer to tako i onako ide brzo...pa neće biti problema, a koliko sam vidjela dosta nas se "mješalo" pa...dobra je teta koja daje žig :laughing:

wild rose

da li mi netko može reći što je sa sistematskim ove godine(upisala sam 2008./2009. 1. godinu)?da li je već bio?da li to moram obaviti ove godine(pošto ponovo upisujem 1 god. na jesen)ili mogu i iduće kad ću upisivati 2. god.? da li mogu otići bilo kada pošto, ako je bio ja sam ga profulala jer baš i ne pratim događanja na faxu jer me ove godine nije bilo pošto paralelno studiram još 1 fax. I kako se zove doktorica kod koje bih trebala otići?I što je sa zubarom? jel isto i kod njega moram na pregled ili mi to može obaviti i moj zubar?hvala unaprijed na odgovoru :)

zanima me što je sa sistematskim ove godine?(da li je već bio?) ja sam upisala 2008./2009. 1 god. prvi put i sad na jesen ću upisati pad odonosno ponovo 1 god. Sistematski sam, ako je bio,profualal pa me zanima da li sad mogu otići na pregled i kod koje doktorice i gdje? i da li to moram obaviti ove godine ili mogu i ideuće kad ću upisivat 2. god. pošto ove godine upisujem pad. i što je sa zubarom?unaprijed hvala na odgovoru :wink5:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

da li mi netko može reći što je sa sistematskim ove godine(upisala sam 2008./2009. 1. godinu)?da li je već bio?da li to moram obaviti ove godine(pošto ponovo upisujem 1 god. na jesen)ili mogu i iduće kad ću upisivati 2. god.? da li mogu otići bilo kada pošto, ako je bio ja sam ga profulala jer baš i ne pratim događanja na faxu jer me ove godine nije bilo pošto paralelno studiram još 1 fax. I kako se zove doktorica kod koje bih trebala otići?I što je sa zubarom? jel isto i kod njega moram na pregled ili mi to može obaviti i moj zubar?hvala unaprijed na odgovoru :)

zanima me što je sa sistematskim ove godine?(da li je već bio?) ja sam upisala 2008./2009. 1 god. prvi put i sad na jesen ću upisati pad odonosno ponovo 1 god. Sistematski sam, ako je bio,profualal pa me zanima da li sad mogu otići na pregled i kod koje doktorice i gdje? i da li to moram obaviti ove godine ili mogu i ideuće kad ću upisivat 2. god. pošto ove godine upisujem pad. i što je sa zubarom?unaprijed hvala na odgovoru :wink5:
za pad 1.godine ne moraš na sistematski i kod zubara.
možeš to obaviti u sljedećoj akademskoj godini (2009/2010).
2.godinu ne možeš upisati bez žigova od sistematskog i zubara.
pregledaj ovaj topic, navedene su adrese gdje moraš to obaviti.

grimm

neznam jel ova tema već načeta prije,ako je ispričavam se adminu:blushed:
Samo me zanima za studente 1.godine kad su sistematski ako tko zna? Zahvaljujem se!

blabla

ima na pdf brucoši;)

sve će vam biti objavljeno na faxu, dolje u holu, na oglasnoj ploči (tko, gdje, kada) :)

melit@

imam pitanje. upisala sam pad,a prosle godine nisam otisla na sistematski,a sada ove godine me nema na popisu. sta sada? kome da se obratim? hvala!

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
imam pitanje. upisala sam pad,a prosle godine nisam otisla na sistematski,a sada ove godine me nema na popisu. sta sada? kome da se obratim? hvala!
Otiđi na sistematski bez obzira. Odaberi si jedan od termina kada su tvoji kolege naručeni, ovisno koji ti odgovara.
Tako sam i ja bila izostavljena s popisa, nakon što sam upisala pad 1.g. Sistematski moraš obaviti želiš li upisati drugu godinu.

palchica

bok! imam pitanje.
prva sam godina poreznog, a nisam otisla na sistematski koji je vec odavno prosao.
a i trudna sam. jel moram otic ili sta?
kamo, kome da se javim? hvala!

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
bok! imam pitanje.
prva sam godina poreznog, a nisam otisla na sistematski koji je vec odavno prosao.
a i trudna sam. jel moram otic ili sta?
kamo, kome da se javim? hvala!
Nemam pojma da li na poreznom uopće ima izvanrednih studenata. Ako si izvanredni student, tj. studentica ;) ne trebaš na sistemaCki.
Nemam blage zašto uopće treba ići na sistematski, ali ajde...

Nemam pojma ima li kakve veze činjenica da si trudna sa samim sistematskim... Možda te oslobode, možda ne.

Sistematski obavljaš u Domu zdravlja Laginjina, nalazi se na adresi Laginjina 16. (Interesantna koincidencija imena i adrese.) :) Broj telefona centrale je 4604-111. Vrijedi pravilo kao i za sve domove zdravlja: za dobiti nekoga na telefon moraš imat jebene sreće. Ako ti se netko javi, onda ćeš se raspitati, ako ne, onda cipelcugom do Laginjine i raspitaj se osobno. Nemoj čekati da upeku vrućine pa trčkarati u drugom stanju po gradu. Kažu da je opasno.
Naravno, obavezno ponesi Indeks. Nakon obavljenog sistemaCkog lupit će ti štambilj na stražnju stranu. Pečat je bit svega. Poslije ćeš s njim moći jedino mahati po referadi. Taj sistematski se ne priznaje prilikom eventualnog zapošljavanja na mjestima gdje je sistematski pregled obavezan. Ne znam koliko ti je bitan taj podatak, ako jest, raspitaj se i za to. Možda su nešto promijenili.

Iduće tvoje pitanje bi moglo glasiti: A gdje je Laginjina?
Moj odgovor bi glasio: Tamo gdje je nekoć bila. Pogledaj kartu ispod. Nema na čemu i drugi put.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks