bok! imam pitanje.
prva sam godina poreznog, a nisam otisla na sistematski koji je vec odavno prosao.
a i trudna sam. jel moram otic ili sta?
kamo, kome da se javim? hvala!
Nemam pojma da li na poreznom uopće ima izvanrednih studenata. Ako si izvanredni student, tj. studentica

ne trebaš na sistemaCki.
Nemam blage zašto uopće treba ići na sistematski, ali ajde...
Nemam pojma ima li kakve veze činjenica da si trudna sa samim sistematskim... Možda te oslobode, možda ne.
Sistematski obavljaš u Domu zdravlja Laginjina, nalazi se na adresi Laginjina 16. (Interesantna koincidencija imena i adrese.)

Broj telefona centrale je 4604-111. Vrijedi pravilo kao i za sve domove zdravlja: za dobiti nekoga na telefon moraš imat jebene sreće. Ako ti se netko javi, onda ćeš se raspitati, ako ne, onda cipelcugom do Laginjine i raspitaj se osobno. Nemoj čekati da upeku vrućine pa trčkarati u drugom stanju po gradu. Kažu da je opasno.
Naravno, obavezno ponesi Indeks. Nakon obavljenog sistemaCkog lupit će ti štambilj na stražnju stranu. Pečat je bit svega. Poslije ćeš s njim moći jedino mahati po referadi. Taj sistematski se ne priznaje prilikom eventualnog zapošljavanja na mjestima gdje je sistematski pregled obavezan. Ne znam koliko ti je bitan taj podatak, ako jest, raspitaj se i za to. Možda su nešto promijenili.
Iduće tvoje pitanje bi moglo glasiti: A gdje je Laginjina?
Moj odgovor bi glasio: Tamo gdje je nekoć bila. Pogledaj kartu ispod. Nema na čemu i drugi put.