Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
teorija je lagana.svaki put je ponovi imas tu pitanja i odgovore na teoriju,pogledaj malo po postovim i nacices to,a zadatak ce biti slican sto smo rjesavali na zadnjem sadu imas i taj zadatak tuKakav je pismeni iz racunovodstva? i kakva je prof vasicek na usmenom? (mene je trta...svega)
ljudovi, jel se ko sjeca teorijskih pitanja s ispita? ajd, ak se sjetite javite, plizzz!!! a moze i zadatak- dapace:blushed::blushed::blushed:
Na ispitu imaš teoriju i zadatke! Dobiješ jedan veliki zadatak u kojem su naravno knjiženja i treba sastaviti bilancu! Za usmeni treba pozitivno riješiti i teoriju i zadatke! :wink:Jel na ispitu ima samo jedan zadatak ili? :confused2:
I ak ima, jel ono u skripti primjer kakav bi mogao biti zadatak?
Jel teško to? :unsure:
Jel postoji netko da mi odgovori ili su svi na moru il pak uče? Važno je:unsure:
prosli ispiti rok je bio slican cak su se neki zadaci i ponovili. dobro je znati sve zadatke.ovak, mene zanim da li ovaj zadatak u skriptarnici je sličan onome na ispitu, jel bude takav sistem?:unsure:
Mislila sam na gradivo za prvi i drugi kolokvij...Katara thanks, ali fakat ne kužim koji prvi i drugi dio?
Koje SVE zadatke je dobro znati? Šta ne dolaze samo 2 zadatka, jedan kao što smo pisali u prvom kolokviju i jedan kao sa drugog kolokvija?:Oogle_anim:prosli ispiti rok je bio slican cak su se neki zadaci i ponovili. dobro je znati sve zadatke.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.