AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

martex

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
E to stvarno ne znam, jedino sam u prolazu slučajno vidjela da ispituje Lana Ofak, ali ne znam koji dan ni ništa.

elvie

hvala

ej može pitanje , jel treba učiti iz skripte ili i zakoni su jako bitni ???
ako si kod katedre iz gradanskog kod glihe dovoljna ti je knjiga il skripta..
ako si kod ofak onda zakon!!!

tiky

ljudi, dal je bio tko na dekanskom iz ovog predmeta??? koja je katedra bila??? i dal zna tko ispituje sad u 11 mj???

martex

ljudi, dal je bio tko na dekanskom iz ovog predmeta??? koja je katedra bila??? i dal zna tko ispituje sad u 11 mj???
Ja nisam bila, ali sam vidjela na oglasnoj ploči da je ispitivač bila Lana Ofak. Sad bi možda mogla ispitivat katedra građ.ili financija.

josipa11

Pozdrav, ljudi!

Pročitala sam 12 stranica ovdje i moram reći da nakon svega nisam ništa pametnija!:confused2:
Ja sam po starom programu i kad sam to upisivala, nije bio neki problematičan predmet! Sad ispada da sam si dobrano zakomplicirala stvar s njim.
Ugl, pitanja sam skinula da bar otprilike znam kako ide kod koga.
Međutim, nisam sad baš načisto što da radim, da li da skidam ovu skriptu ovdje od 25.11.2007. ili ne, da li mi ona može uopće išta pomoći ili da se ipak uhvatim knjige i radim po njoj i zakonu?
Molim vas da mi netko da neki pametan savjet jer sad više ne znam što da radim!
Osim toga, zanima me da li je netko bio na roku u 11 mjesecu i tko je ispitivao tada, i naravno, koja su bila pitanja?
I naravno, tko bi trebao biti na roku u 1 mjesecu jer tada moram izaći na ovo i strgati se da to položim!
Javljate, pliiiiiz!

sgrdan

Dobra večer! Molim vas dal mi neko može reć kad počinju predavanja! Samo netko ko točno zna! Hvala puno!!!

josipa11

Hej!

Prošla sam sva pitanja ovdje na forumu, ali mi neka baš nisu jasna, pa ako netko zna što bi to trebalo biti, molim ga da napiše:
1. koja je najvažnija funkcija šuma?
2. vrste okoliša?
3. koliko kg se smije u državnoj šumi brati kestenja i gljiva?
4. koji se dokumenti donose za gospodarenje šumama za uža područja i kraća razdoblja?
5. tko izdaje dokumente za sjeću stabala i što ako ti dokumenti budu odbijeni?
6. pravo vlasništva nad dobrima od interesa za RH - kojim zakonom je to propisano?
7. razlika definicije okoliša od definicije prirode?
8. koja tijela brinu o zaštiti okoliša?
9. porezi - zaštita okoliša?
10. zašto je ZOZO bitan za građanskopravnu zaštitu?
11. vrste šteta?
12. opća dobra?
13. ekološka dozvola?
14. znati razliku između strateške procjene utjecaja na okoliš i procjene utjecaja na okoliš zahvata?
15. pravna zaštita kad se poljoprivredno zemljište koristi u nepoljoprivredne svrhe?

MAURITIUS

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej ljudi može pomoć? ako je na ovom roku bila lana ofak, tko bi mogao biti na sljedećem roku ,sad u 2. mj. ?

tiky

hej ljudi može pomoć? ako je na ovom roku bila lana ofak, tko bi mogao biti na sljedećem roku ,sad u 2. mj. ?
po mojoj racunici trebao bi ispitivati Gliha... jer, kolko sam shvatila, jednom ispituje Ofak pa Gliha, a katedra iz financiranja vec dugo nije ispitivala ...
vidjela sam da je za ovaj ispit bila prijavljena jedna cura pa me zanimam kak je prosla - ako citas napisi kak je bilo ;) :) :p

Radica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej!!! Po novom programu je bila jedna cura a po starom nas je trebalo biti još osam ali nas je troje izašlo na ispit s tim da je jedna cura odustala.Lana je tako smireni ispitivač.Nebi vjerovali koliko ima strpljenja i uz to pomaža. Svakom da papirić s pitanjima .Dobiješ 3 pitanja i uz to 3 potpitanja. Nas dvije studentice smo prošle a za treću neznam.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks