mica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i to je neštoja još nisam tako nadobudna... prvo ću se sa skriptom probat sprijateljit, onda ću prijeći na zakon. :bored:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i to je neštoja još nisam tako nadobudna... prvo ću se sa skriptom probat sprijateljit, onda ću prijeći na zakon. :bored:
knjigu ni neam tak da oko tog ti nemrem pomoć.a to 6. poglavlje su samo ti porezi,a najbitnije sam našla tu na forumu par postova prije,pa si provrtite i nađite...na što se odnosi to 6. poglavlje? ja sam našla neku skriptu sa pravnog fakulteta u osijeku koja je napravljena po knjizi. skripta je 90 stranica pa me čisto informtivno zanima štoje u tom 6. poglavlju. jer bih ja u učenju kombinirala skriptu tu iz naše skriptarnice i tu osječku + načela iz zakona o zaštiti okoliša. thanks!
da, porezi... od okoliša kao takvog ni o... kao što smo jučer kolegica i ja zaključile, ovaj predmet bi se trebao zvati: kako je upravni studij ukrao prirodu i društvo. :crazy: žalosno ali eto.knjigu ni neam tak da oko tog ti nemrem pomoć.a to 6. poglavlje su samo ti porezi,a najbitnije sam našla tu na forumu par postova prije,pa si provrtite i nađite...
ma da aj sad ti znaj joj ubit će me taj okoliš dali su ti rekle tete da je neće bit na roku u 4 mjesecu?Ej, ljudi, tek informacije radi - kažu u referadi da se prof. Cindori vratila na posao, ali najvjerojatnije neće ispitivati na roku u 4.mjesecu.
Ma veli gospođa Željka da NE VJERUJE da će ispitivati na roku u travnju. Ali učinilo mi se da je sigurna. Probat ću poslati mail prof. Ofak, pa možda ona zna više...ma da aj sad ti znaj joj ubit će me taj okoliš dali su ti rekle tete da je neće bit na roku u 4 mjesecu?
Odgovorila mi prof. Ofak da ona ne raspolaže informacijom tko će ispitivati, već da je to u nadležnosti referade. Znači, to može znati jedino gđa. Željka. A ona pak neće (ili ne zna) reći prije nego naprave raspored ispita... Tak da opet znamo da ništa ne znamo:happy:a dobro već sam se nekako ponadala da će biti cindori da ne moram učiti zakon jer je užasan ne vjerujem da će mi uopće sjesti do ispitaaj pa ako nešto saznaš javi,hvala ti!
![]()
baš!ali dobro svejedno ti puno hvala ja molim da je cindori ili ofak pošto su na dobrom glasu!Odgovorila mi prof. Ofak da ona ne raspolaže informacijom tko će ispitivati, već da je to u nadležnosti referade. Znači, to može znati jedino gđa. Željka. A ona pak neće (ili ne zna) reći prije nego naprave raspored ispita... Tak da opet znamo da ništa ne znamo:happy:
Ma znam, ali to su različite literature... Ovak moramo i zakon i skriptu. A na kraju bude valjda katedra građanskog koja je, ako se ne varam, i na redu na ovom roku.baš!ali dobro svejedno ti puno hvala ja molim da je cindori ili ofak pošto su na dobrom glasu!![]()
ja mislim da nije građansko već katedra upravnog prava ako se ide po reduMa znam, ali to su različite literature... Ovak moramo i zakon i skriptu. A na kraju bude valjda katedra građanskog koja je, ako se ne varam, i na redu na ovom roku.
Hm..ma nije. U veljači je na prvom roku bila katedra građanskog, pa uprave i sad bi opet bila građanskog... Ako nema prof. Cindori.ja mislim da nije građansko već katedra upravnog prava ako se ide po redu
super sad moramo sve naučiti jer ne znamo tko će biti!?Hm..ma nije. U veljači je na prvom roku bila katedra građanskog, pa uprave i sad bi opet bila građanskog... Ako nema prof. Cindori.
aha!znači ne moram učiti poreze barem nešto!a onda ili ofakica ili građansko a ne znam kakvi su oni i što treba znati kod njih skriptu ili zakon ili oboje!?Dakle, prof. Cindori definitivno ne bude na ovom roku. Pitala ju mailom.
aha!znači ne moram učiti poreze barem nešto!a onda ili ofakica ili građansko a ne znam kakvi su oni i što treba znati kod njih skriptu ili zakon ili oboje!?![]()
Pa nije baš da se mogu pohvaliti prevelikom naprednošću, ali se nadam da ću stići bar za prolaz naučit do rokakako ti napreduješ jasmina!!!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.