AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

maraya

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
na što se odnosi to 6. poglavlje? ja sam našla neku skriptu sa pravnog fakulteta u osijeku koja je napravljena po knjizi. skripta je 90 stranica pa me čisto informtivno zanima štoje u tom 6. poglavlju. jer bih ja u učenju kombinirala skriptu tu iz naše skriptarnice i tu osječku + načela iz zakona o zaštiti okoliša. thanks!
knjigu ni neam tak da oko tog ti nemrem pomoć.a to 6. poglavlje su samo ti porezi,a najbitnije sam našla tu na forumu par postova prije,pa si provrtite i nađite...

Fireflower

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
knjigu ni neam tak da oko tog ti nemrem pomoć.a to 6. poglavlje su samo ti porezi,a najbitnije sam našla tu na forumu par postova prije,pa si provrtite i nađite...
da, porezi... od okoliša kao takvog ni o... kao što smo jučer kolegica i ja zaključile, ovaj predmet bi se trebao zvati: kako je upravni studij ukrao prirodu i društvo. :crazy: žalosno ali eto.

Jasmina007

Ej, ljudi, tek informacije radi - kažu u referadi da se prof. Cindori vratila na posao, ali najvjerojatnije neće ispitivati na roku u 4.mjesecu.

mica

Ej, ljudi, tek informacije radi - kažu u referadi da se prof. Cindori vratila na posao, ali najvjerojatnije neće ispitivati na roku u 4.mjesecu.
ma da aj sad ti znaj joj ubit će me taj okoliš dali su ti rekle tete da je neće bit na roku u 4 mjesecu?

Jasmina007

ma da aj sad ti znaj joj ubit će me taj okoliš dali su ti rekle tete da je neće bit na roku u 4 mjesecu?
Ma veli gospođa Željka da NE VJERUJE da će ispitivati na roku u travnju. Ali učinilo mi se da je sigurna. Probat ću poslati mail prof. Ofak, pa možda ona zna više...

mica

a dobro već sam se nekako ponadala da će biti cindori da ne moram učiti zakon jer je užasan ne vjerujem da će mi uopće sjesti do ispita:(aj pa ako nešto saznaš javi,hvala ti!:)

Jasmina007

a dobro već sam se nekako ponadala da će biti cindori da ne moram učiti zakon jer je užasan ne vjerujem da će mi uopće sjesti do ispita:(aj pa ako nešto saznaš javi,hvala ti!:)
Odgovorila mi prof. Ofak da ona ne raspolaže informacijom tko će ispitivati, već da je to u nadležnosti referade. Znači, to može znati jedino gđa. Željka. A ona pak neće (ili ne zna) reći prije nego naprave raspored ispita... Tak da opet znamo da ništa ne znamo:happy:

mica

Odgovorila mi prof. Ofak da ona ne raspolaže informacijom tko će ispitivati, već da je to u nadležnosti referade. Znači, to može znati jedino gđa. Željka. A ona pak neće (ili ne zna) reći prije nego naprave raspored ispita... Tak da opet znamo da ništa ne znamo:happy:
baš!ali dobro svejedno ti puno hvala ja molim da je cindori ili ofak pošto su na dobrom glasu!:)

Jasmina007

baš!ali dobro svejedno ti puno hvala ja molim da je cindori ili ofak pošto su na dobrom glasu!:)
Ma znam, ali to su različite literature... Ovak moramo i zakon i skriptu. A na kraju bude valjda katedra građanskog koja je, ako se ne varam, i na redu na ovom roku.

mica

Ma znam, ali to su različite literature... Ovak moramo i zakon i skriptu. A na kraju bude valjda katedra građanskog koja je, ako se ne varam, i na redu na ovom roku.
ja mislim da nije građansko već katedra upravnog prava ako se ide po redu

Jasmina007

ja mislim da nije građansko već katedra upravnog prava ako se ide po redu
Hm..ma nije. U veljači je na prvom roku bila katedra građanskog, pa uprave i sad bi opet bila građanskog... Ako nema prof. Cindori.

mica

Dakle, prof. Cindori definitivno ne bude na ovom roku. Pitala ju mailom.
aha!znači ne moram učiti poreze barem nešto!a onda ili ofakica ili građansko a ne znam kakvi su oni i što treba znati kod njih skriptu ili zakon ili oboje!?:(

Jasmina007

aha!znači ne moram učiti poreze barem nešto!a onda ili ofakica ili građansko a ne znam kakvi su oni i što treba znati kod njih skriptu ili zakon ili oboje!?:(

Građansko - skripta s naglaskom na tužbe i slično, a Ofak - zakon i izvore iz skripte.

Fireflower

znači poreze smo definitivno eliminirali za ovaj rok? i postoji šansa da nam bude katedra građanskog?
sorry, nisam baš bila online ovih dana pa sam izgubila "nit".

mica

mislim da da ,samo ako nešto ne promjene u zadnji čas!joooooj meni se to tako ne da ja mislim da ću to malo pročitati i to je to ne mogu!;(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks