AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

tiky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo, bila danas kod Glihe i prosla ! čovijek je fakat odlican prema nama iz upravnog smijera... pita sve iz skripte + načela iz novog zakona o zastiti okoliša... svima preporučam da izađu kod njega na ispit!
sretno svima! meni ovo bio zadnji :laughing:

MAURITIUS

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej ljudi evo ja bila danas kod Nikšića i prošla!! profesor je super, pita najviše dio građanskog prava, negatorna, posjedovna , ekološka tužba...ne pita zakon.skroz je ležeran, i ugodno je odgovarati:laughing: sretno svimaaaaa

mica

bok zanima me koja će katedra ispitivati u 4 mjesecu ako idemo po nekoj logici Ofakica sa obzirom na to da je netko napisao da katedra financiranja u zadnje vrijeme ne ispituje baš?da li se može učiti po skripti iz skriptarnice naravno uz zakon?:)koliko vam je vremenski trebalo,ja bi najrađe učila samo po zakonu ali ne znam da li je to dovoljno?

Lidijja

drustvo bok!!! dali itko zna dali se trebaju uciti zadnji dijelovi knjige :kaznenopravna zastita okolisa te okolis s poreznopravnog stajalista??:confused2:

mica

drustvo bok!!! dali itko zna dali se trebaju uciti zadnji dijelovi knjige :kaznenopravna zastita okolisa te okolis s poreznopravnog stajalista??:confused2:
Bok!vidim da ti učiš po knjizi?kolikoa je i dali znaš jel se može učiti po zakonu i skripti,hvala:)

Lidijja

da imam knjigu i mogu ti reci da je ima dosta,skripta je u usporedbi sa knjigom jaaako skracena!! pa sad imaju ljudi razlicita iskustva sa tim predmetom tako da neznam ni sama sta je najpametnije mozda uciti po skripti, malo si jos procitati knjigu tek toliko i naravno zakon,posebno ona nacela treba uciti po zakonu

mica

da imam knjigu i mogu ti reci da je ima dosta,skripta je u usporedbi sa knjigom jaaako skracena!! pa sad imaju ljudi razlicita iskustva sa tim predmetom tako da neznam ni sama sta je najpametnije mozda uciti po skripti, malo si jos procitati knjigu tek toliko i naravno zakon,posebno ona nacela treba uciti po zakonu
a zakon je prastari dali po tom učim ili ima neki novi što ne vjerujem jer ga ne mogu nać:)

mica

može li mi netko molim vas reć koja katedra je na ispitu u 4 mjesecu i koliko vam je trebalo da pripremite ispit ako ste učili po skripti i zakonu?:)hvala puno:)

maraya

može li mi netko molim vas reć koja katedra je na ispitu u 4 mjesecu i koliko vam je trebalo da pripremite ispit ako ste učili po skripti i zakonu?:)hvala puno:)
mislim da će bit ofak.rekla je meni da dođem na predavanje,pa ak se cindori pojavi da će ispitivat cindori,a ak se ne pojavi,da će najvjerojatnoje ispitivati ona.

mica

mislim da će bit ofak.rekla je meni da dođem na predavanje,pa ak se cindori pojavi da će ispitivat cindori,a ak se ne pojavi,da će najvjerojatnoje ispitivati ona.
sori ne kužim ovo da dođeš na predavanje pa ima rok kad je ispit?hvala na informaciji!dali znaš kakva/kakav je Cindori i dali se može položiti po skripti i zakonu,hvala ti puno:)

maraya

sori ne kužim ovo da dođeš na predavanje pa ima rok kad je ispit?hvala na informaciji!dali znaš kakva/kakav je Cindori i dali se može položiti po skripti i zakonu,hvala ti puno:)
ma ne...predavanja su bila za izvanredne petak,ponedjeljak i utorak.svaki dan je jedna katedra trebala održat predavanje,al od svih upisanih ja sam se jedina pojavila,pa sam pričala s profom,pa mi je to sve rekla.ugl,cindori je na porodiljnom i ofakica nije znala dal se vratila ili nije,pa je rekla ako se vrati,tj. ako se pojavi sutradan na predavanju da će ona imat ispite ovaj rok,pošto je dugo nije bilo,a ak se ne vrati,opet će ih imat ofakica.ja sam u pon došla na predavanje i cindori nije došla,pa pretpostavljam da se nije vratila.ofakica ti pita samo zakon i knjigu uvodni dio,a cindori samo iz te financijske domene okoliša,znači poreze i to...bar sam tak tu po forumu pročitala...

mica

ma ne...predavanja su bila za izvanredne petak,ponedjeljak i utorak.svaki dan je jedna katedra trebala održat predavanje,al od svih upisanih ja sam se jedina pojavila,pa sam pričala s profom,pa mi je to sve rekla.ugl,cindori je na porodiljnom i ofakica nije znala dal se vratila ili nije,pa je rekla ako se vrati,tj. ako se pojavi sutradan na predavanju da će ona imat ispite ovaj rok,pošto je dugo nije bilo,a ak se ne vrati,opet će ih imat ofakica.ja sam u pon došla na predavanje i cindori nije došla,pa pretpostavljam da se nije vratila.ofakica ti pita samo zakon i knjigu uvodni dio,a cindori samo iz te financijske domene okoliša,znači poreze i to...bar sam tak tu po forumu pročitala...
a joj a ja nemam knjigu nego sam mislila učiti po skripti dali ti znaš kolika je ta knjiga?netko drugi tko ima iskustvas molim vas nek se javi pa mi kaže jel se može po skripti proć,hvala:)

maraya

a joj a ja nemam knjigu nego sam mislila učiti po skripti dali ti znaš kolika je ta knjiga?netko drugi tko ima iskustvas molim vas nek se javi pa mi kaže jel se može po skripti proć,hvala:)
ma ja isto imam skriptu,a ak bumo kod ofakice,to je dosta,pošto je njoj bitan zakon...a za ispit kod cindori sam vidla da je dosta skripta i 6. poglavlje iz knjige koje si možeš iskopirat u masarykovoj u kopiraoni za 10 kn...

mica

ma ja isto imam skriptu,a ak bumo kod ofakice,to je dosta,pošto je njoj bitan zakon...a za ispit kod cindori sam vidla da je dosta skripta i 6. poglavlje iz knjige koje si možeš iskopirat u masarykovoj u kopiraoni za 10 kn...
a koliko ima stranica knjiga jer koliko vidim da ofakica pita taj uvodni dio knjige a ne znam da li zakon i skripta obuhvaćaju taj dio,tj zakone,ustav i podzakonski propisi ako slučajno znaš te odgovore napiši,fala ti još jednom:)

Fireflower

a koliko ima stranica knjiga jer koliko vidim da ofakica pita taj uvodni dio knjige a ne znam da li zakon i skripta obuhvaćaju taj dio,tj zakone,ustav i podzakonski propisi ako slučajno znaš te odgovore napiši,fala ti još jednom:)
na što se odnosi to 6. poglavlje? ja sam našla neku skriptu sa pravnog fakulteta u osijeku koja je napravljena po knjizi. skripta je 90 stranica pa me čisto informtivno zanima štoje u tom 6. poglavlju. jer bih ja u učenju kombinirala skriptu tu iz naše skriptarnice i tu osječku + načela iz zakona o zaštiti okoliša. thanks!

mica

uglavnom ajde molim vas kad neto sazna koja katedra je u 4 mjesecu nek javi ako nije ofakica ako je cindori da znam naučiti poreze,falaaaa:))))

Fireflower

uglavnom ajde molim vas kad neto sazna koja katedra je u 4 mjesecu nek javi ako nije ofakica ako je cindori da znam naučiti poreze,falaaaa:))))
ne znam što me više raduje... učiti zakon (nikako ja shvatiti čemu onda služi u pisanoj formi ako ga moram učiti!) ili učiti poreze. :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks