Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako si kod katedre iz gradanskog kod glihe dovoljna ti je knjiga il skripta..hvala
ej može pitanje , jel treba učiti iz skripte ili i zakoni su jako bitni ???
Nisam sigurna, ali znam da ima u Deželičevoj, u Zomi.jel ima knjiga u kopiraoni u masarikovoj?
Ja nisam bila, ali sam vidjela na oglasnoj ploči da je ispitivač bila Lana Ofak. Sad bi možda mogla ispitivat katedra građ.ili financija.ljudi, dal je bio tko na dekanskom iz ovog predmeta??? koja je katedra bila??? i dal zna tko ispituje sad u 11 mj???
http://161.53.157.14/DVUpravRasporedi.aspx?isp=06+810393&usmen=dadali netko zna kad je ispit?
po mojoj racunici trebao bi ispitivati Gliha... jer, kolko sam shvatila, jednom ispituje Ofak pa Gliha, a katedra iz financiranja vec dugo nije ispitivala ...hej ljudi može pomoć? ako je na ovom roku bila lana ofak, tko bi mogao biti na sljedećem roku ,sad u 2. mj. ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.