AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

Mimi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
eto ja se vratila s konzultacija,i poljubila sam vrata.:angry:
naše gospođe iz referade koje su toliko ljene da su čak rokove za okoliš izvjesile tek jučer,imaju toliko ograničeni mozak da nisu bile u stanju napisati da po novome šikić konzultacije ima srijedom od 16.00.
ja više nemam niti živaca,niti vremena,a niti viška love da idem sutra opet u zagreb,pa ako netko sazna kaj šikić pita nek bude toliko ljubazan pa nek javi.
hvala!

katarina

da li zna netko mozda odgovore na ova pitanja:
koji su dokumenti potrebni vlasnicima šume za sjeću stabala,tko ih izdaje i što se dešava ako ti dokumenti budu odbijeni?
tko mjeri razinu buke?
što lokalne jedinice moraju učiniti kod prekomjernog onečišćenja zraka?
Nemogu naći odgovore u knjizi..:shocked:

katarina

ej ljudi ja prosla!!! Stvarno sam imala veliku srecu,profesor Sikic je rekao da pita samo novi zakon i da mozemo odustati ako nismo spremni,tako da sam posto sam bila prva rekla da odustajem i izasla van,pola ljudi je odustalo,i na kraju se predomislim u zadnji cas i reko nemam sta izgubit,naucila sam samo nacela iz zakona pa mozda ispijem,i koja sreca pita me nacelo predostroznosti i dobijem izvrstan,jos nemogu vjerovat...rekao je da porucimo svima tko misli kod njega na ispit da on pita samo novi zakon i mozda malo iz knjige!:dinamo:

Nikolina

Eto i ja sam dobila izvrstan,pitao me prvu i ostala sam ugodno iznenađena ;)))
Pogotovo jer sam odmah nakon išla i na ispit iz policijskog kod njega,i to smo svi prošli,i pala je kod mene još jedna petica. A kak to moj index nije vidio godinama ovo je pravi šok ;))
Hvala kolegu Kristijanu na podršci ;)))

Kristijan

i ja sam također skoro odustao kada sam čuo da će pitati samo zakon o zaštiti okoliša... ali sad mi je itekako drago da sam se predomislio i ipak ostao... i prošao

pozdrav nikolini i svima ostalima koji su danas bili na okolišu :wink5:

moni fani

Pozdrav!

Sad mi više nije jasno tko ispituje ovaj predmet i koja je literatura.?Ja sam po starom programu,postoji razlika od bolonije ili je sve isto?

katarina

ja sam isto po starom programu ,na ovom roku je bio prof.sikic ,a literatura je knjiga osim 4 i 5 poglavlja i novi zakon o zastiti okolisa!

PPEETT

Može netko biti toliko ljubazan pa napisati literaturu za rijetke netnalice toga poput mene...pliz...

katarina

mislim da su ti iz zakona nacela najvaznija,to je mene pitao...i ako ides kod prof.sikica rekao je da ce pitat pretezno zakon...a pogledaj si malo po prijasnjim postovima koja su pitanja znala biti,sve zavisi koji je profesor,ovi sa gradjanskog su najvise pitali gradjanski dio,prof.mijatovic pita cak i porezni dio...

Mimi

Može netko biti toliko ljubazan pa napisati literaturu za rijetke netnalice toga poput mene...pliz...
nisi neznalica nego se na našem faksu više ne zna ko pije ako plaća.ustvari nije se niti nikad znalo.:confused2:
uči i knjigu i zakon,jer nikad ne znaš kod kog će biti idući rok,a svako ima svoj način ispitivanja.
ne znam kaj da ti drugo kažem.

Odisseya

Ej ljudi jel mi netko može pomoći, da li netko zna kada se mogu polagati ispiti iz 3 god? ja imam još dva iz druge, a kako sada do rokova u 1.mjesecu ima dosta zanima me da li se koji izborni iz 3,god.može polagati? izvanredno studiram i radim pa me faks baš ne vidi tak da ništ ne znam :frustrating:

kikolina

pozdrav ljudi evo ja planiram na pravo okoliša sad u srijedu pa me zanima dali netko možda zna kakva je ta profa?dali je kod nje dovoljna skripta i porezni dio knjige,te dali ona zahtijeva zakon? dali je itko kod nje odgovarao ovaj predmet i kako je bilo?molim vas za neke informacije ako ih imate-bila bi vam zahvalna..unaprijed zahvaljujem i sretno sviam koji se muče s ovim trenutno;))))

treksdata

nitko nezna kakva je na pravo okoliša jer nije do sada još ispitivala a na finaciranju sam čuo da je korektna i da pomaže

Lavica

Da li je dovoljno za ispit učiti ovu skriptu sa foruma,porezni dio iz knjige i zakon.? Zna li netko što pita iz zakona,taj zakon je prvevelik?

katarina

sve ti zavisi koji profesor je na ispitu,Sikic pita taj zakon i kad sam ja bila pitao nas je nacela iz zakona i rekao je da ce on uvijek pitat samo zakon i mozda nesto iz knjige...a koliko tu vidim da mijatovic pita i porezni dio tako da neznam stvarno...i meni je to bio problem pa sam naucila skriptu,nesto malo iz poreza i samo ta nacela iz zakona ...

Natali

Molim pomoć, kako se zove knjiga iz prava okoliša ?

Da li netko zna tko će u prvom mjesecu ispitivati pravo okolišta ? Da li ispituje samo prof. Šikić ili i drugi profesori ?

orbitrek

poštovane kolege
literatura kako je u topicu navedena

LITERATURA

loncaric-horvat,cvitanovic,gliha,josipovic,medvedovic,omejec,seršic-pravo okoliša,zagreb,2003
Zakon o zaštiti okoliša i to novi-ima na netu

tema je pročišćena
pitanja i iskustva s rokova, popis literature itd nalaze se u temi
prije postavljanja pitanja prolistajte topic

protivno je pravilima foruma postati o nelegalnom umnožavanju literature te o polaganju ispita na crno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks