AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pravo okoliša

Nela24

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na ispitu je Gliha, jel tko zna kakav je on i dali kod njega treba znat zakon o okolišu?

kokiko

Ej ljudi!
Evo ja jucer polozio kod Josipovicke. Moram priznati da nije bilo lako. Sva pitanja vezivala je za građansko pravo, tako da se dosta toga trebalo prisjetiti s građanskog. Kriteriji nisu toliko strogi kao na građ., ali nije bas lagano. Kod nje nas je proslo samo dvoje.
Sretno!!!:cool:

branko

kolegica mi bila na ispitu i kaže da je koma, ispitivali su profači sa građanskog
gledaji ti ocjenu sa građanskog i ispituju najviše tu tematiku; jer po njihovom mi ti maramo znati. jednu curu su čak pitali i koncesiju pa sad si mislite

katarina

ajme,pa nisu normalni,pa od kuda da to naucim??znaci da su pitali i nesto sta nema u knjizi?

Nikolina

I ja sam bila jučer na ispitu,pad...pitala me pravo vlasništva na dobrima od interesa za RH,u kojem zakonu je to propisano. Čak me pitala kad sam polagala građansko.ja njoj da je to bilo prije dvije godine,a ona meni-da da onda si več mogla zaboravit nešto al ajde probaj se prisjetiti i pad...
Cura ispred mene je odgovorila na 5 pitanja vezano uz tematiku prava okoliša i sve je super znala,pad je bio jer nije znala pitanje iz građanskog na kraju hahaha
Ak su oni na dekanskom teško će proći svi koji nisu nedavno polagali građansko ;)))

katarina

a sta sve trba onda ponovit iz gradjanskog??pa ne valjda cjelu knjigu?sta je najbitnije a tice se prava okoliša?

Nikolina

Pa zakon o javnom dobru,pitali su i tužbe,to je o imisijama,pa ko pokreće tužbu ako je onečišćena morska obala...

treksdata

kod glihe se može proći bez problema ako se nauči. pomaže, korektan je i ima strpljenja isto voli pitati tužbe imisije to nije teško. zakonska načela. pitao i definiciju okoliša razliku od definicije prirode. parkove prirode ako se zna o tome nešto prolazi se.

Claire

Ja sam odgovarala kod Glihe i položila. Većinom me pitao građanski dio, al općenito i to ono kaj ima u knjizi za pravo okoliša. Konkretnije pitao me posjedovnu tužbu.. Ispitivao me kratko, kojih 10 minuta, niti ne..

katarina

Da li mozda netko zna kakav je profesor Šikić?Na upravnom je bio super ali sta pita iz prava okolisa ako ce on biti na ispitu?

Mimi

molila bih ako netko ide na konzultacije kod profesora šikića da pita ako moramo znati zakon kod njega,ili ako netko ima ikakvo saznanje o tome neka javi nama ostalima da ne gubimo vrijeme učeći ga.

katarina

a da li znas nikolina mozda sta pita pretezno,da li samo iz skripte ili treba ponoviti i gradjansko i da li pita i zakon?

Nikolina

Ma ne znam,ja ti samo kažem da bi trebalo biti lakše jer sam to pročitala ovdje,al nisam bila nikad kod njega. Sumnjam da treba ponavljat građansko,ja ne namjeravam ;)

katarina

sta sve treba nauciti o porezima,sad vidim da ima dosta toga a neznam sta je najvaznije???Ima li mozda netko ukratko napisano o tome ili skriptu koja to sadrzi?

Mimi

sta sve treba nauciti o porezima,sad vidim da ima dosta toga a neznam sta je najvaznije???Ima li mozda netko ukratko napisano o tome ili skriptu koja to sadrzi?
ako sam u pravu porezni dio pita samo mijatović. :wink5:
najbolje bi bilo kad bi se moglo provjeriti što točno šikić pita,pa da znamo,ovako je koma,svaki put netko drugi,ovo je postala živa muka.
po nas naravno.:confused2:

branko

pa koji su to kreteni kaj će nas sad na svakom roku ispitivat dugi profesor?
sad bi mi kao trebali znati šta učiti... šikić je navodno ok al tko zna koji dio će on najviše ispitivati... mislim da će nam ovaj ispit istio mao zakonplicirat život

Nikolina

Ufff da predobro,ja idem več treči put zahvaljujući smjenama,jer sam prvi put išla vidjet tek tak kak je,a bio je Medvedović...e da sam znala...
Nadajmo se da će Šikić biti ok,ko kak bi trebali svi jer je ipak izborni premet grrrrr

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks