sunny_kiss
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
još nešto.. jel može netko nešto reći o ispitivanju prof. Arbutine? koliko dugo ispituje, i kako se ulazi kod njega? po abecedi ili proziva?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
bio je bolje volje nego prošli put, dosta nas je prošlo,iskustva kod prof. Arbutine danas?
profesorica je stvarno odlična, da ti vremena da se prisjetiš i nije nervozna tako da se ne moraš ničega bojat.razlika između ovršne i vjerodostojne isprave???
molim vas za pomoć kolege!
i savjet ako netko može dat,kako se postaviti kod prof.tereze?
Porezi su novčana davanja i prihod su proračuna koji se koristi za podmirivanje proračunom utvrđenih javnih izdataka. Porezi se ne smatraju povremenim davanjima.moze mi netko reci definiciju POREZA prema OPZ-u?
imaš u kopiraoni cijelu knjigu (ovu novu koja je sad izašla) za 30kn, nemoj se zeznut ko ja i kupit orginal za 100kn -.-jel zna netko kak da dođem do knjige? Trebam sam kopiju...
jel se moze doc u kopiraonicu i reći da mi kopiraju samo neke djelove knjige?!
kod arbutine:OVRŠNI POSTUPAK,PRAVNI LIJEK (obavezno dobro savladati prvostupanjsko i drugostupanjsko tijelo),NADLEŽNOST,POREZNI NADZOR,POREZNA ZASTARA,POREZNO-DUŽNIČKI ODNOS,POREZNO-PRAVNI ODNOS,MJESNA ODREĐENOST POREZNOG OBVEZNIKA.Ej,kolegeKoja su pitanja eliminacijska bez kojih nema prolaska ?
Zamolila bih da netko napise ...hvala![]()
Sjećam se da je rekla kako pita porezni nadzor(doslovno sve o njemu),ovrhu(ovršne i vjerodostojne isprave,obustava i odgoda ovrhe),redovne(sve o žalbi) i izvanredne pravne lijekove i upravni spor.Nadam se da sam pomogao.:wink5:ako je netko bio kod tereze da napise svoje iskustvo,da znamo kako pita i sta pita???pliiiiz bilo tko???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.