AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I ja sam danas položila kod Ceronje!!Bilo je ok,nije uopće pitao teško,moram priznat da me taman pogodio pitanja koja najbolje znam!Prešao je sve od d.d. do d.o.o-a preko tvrtke,prokure,zloupotrebe položaja članova društva kapitala i neznam dalje...uglavnom stvarno dosta pita...4 u indexu :D jupi jupi!!! sretno svima

Sanja_19_

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i ja sam jučer prošla..kod širole..dobila 4..pitala me sve u vezi uprave,nadzornog odbora,upravnog odbora..ovlasti, imenovanje..

zadar73

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zna li netko da li postoji način za izaći na ovaj ispit iako ga nisam prijavio za rok 20.-24.06,zaboravio sam, može li nekakva naknadna prijava ili...

cocci

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja ne znam kak je ikad itko ovaj predmet polozio, ja nista ne shvacam, i ne svidja mi se, grrrr!

blabla

Također... može netko pomoći...
:laughing:

pa i nije tako loš ili težak...bubetanje :happy:

hmmmm, ovo je jedan od lakših ispita, i što se tiče stranica-najmanje opsežan :wink5: samo se sjetite što vas čeka...(gp, risp, uljp...etc. :tongue2:)

:proud:

Leptiric_20

ja ne znam kak je ikad itko ovaj predmet polozio, ja nista ne shvacam, i ne svidja mi se, grrrr!
slažem se sa bla bla, pa ovo je meni bio uz eng najlakši na drugoj godini učila za ga za vikend i dobila 2, jednostavan je za zapamtit učite si po skripti ond ai prolaz je tu!

marxmaja

slažem se sa bla bla, pa ovo je meni bio uz eng najlakši na drugoj godini učila za ga za vikend i dobila 2, jednostavan je za zapamtit učite si po skripti ond ai prolaz je tu!
ja mislim da se može tak s vikend učenjem proč samo kod one Nine...

kacuska

knjiga je nova, i ima izmjena pogotovo u prvom dijelu knjige i skripte su po staroj knjizi tako da se nemojte na to oslanjat

anamarija5

evo danas sam dala ovaj ispit kod one mlade profe koja je po meni jedna od najboljih profesorica..smirena, vesela, postavlja ok pitanja, ma stvarno super..
prvi put sam bila kod ceronje i on me rušio jer sam krivo rekla neku riječ pa mu odgovor nije bio potpun itd..a ovaj put sam kod nje dobila 4, da sam znala zadnje pitanje dala bi mi i 5..
uglavnom moja pitanja: vrste trgovačkih drušatva, društva osoba nabrojat, prava i obveze u doo, udjeli u doo, kada skupština u doo može donositi odluke izvan skupštine, tko je opunomoćenik po zaposlenju i primjer i ono što nisam znala je imalo veze s nekakvim ugovorom al se stvarno ne sjećam pitanja jer ga nisam znala..a učila sam već prije kad sam u 5.mj bila kod ceronje i sad sam učila oko tjedan dana, možda malo manje i to samo po skripti iz skriptarnice i pročitala sam knjigu iako nisam baš učila po njoj, možda samo pokoju sitnicu..
eto to je to, sretno svima ostalima :happy:

čedomir

evo danas sam dala ovaj ispit kod one mlade profe koja je po meni jedna od najboljih profesorica..smirena, vesela, postavlja ok pitanja, ma stvarno super..
prvi put sam bila kod ceronje i on me rušio jer sam krivo rekla neku riječ pa mu odgovor nije bio potpun itd..a ovaj put sam kod nje dobila 4, da sam znala zadnje pitanje dala bi mi i 5..
uglavnom moja pitanja: vrste trgovačkih drušatva, društva osoba nabrojat, prava i obveze u doo, udjeli u doo, kada skupština u doo može donositi odluke izvan skupštine, tko je opunomoćenik po zaposlenju i primjer i ono što nisam znala je imalo veze s nekakvim ugovorom al se stvarno ne sjećam pitanja jer ga nisam znala..a učila sam već prije kad sam u 5.mj bila kod ceronje i sad sam učila oko tjedan dana, možda malo manje i to samo po skripti iz skriptarnice i pročitala sam knjigu iako nisam baš učila po njoj, možda samo pokoju sitnicu..
eto to je to, sretno svima ostalima :happy:
Da li je skripta po kojoj si učila ona od 70.str?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks