Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
literatura - ''Osnove prava društava'', Siniša Petrović i Petar Ceronja, 6.izdanjebok kolege...mozete li mi reci koja je literatura za ovaj ispit? knjiga? i po cemu da ucim za prolaz? puno hvala
Hoćeš reći iz koje skripte si učila?literatura - ''Osnove prava društava'', Siniša Petrović i Petar Ceronja, 6.izdanje
ja učila po skripti, malo pitanja sa foruma i dobila 4.. iako mnogi kažu da skripte nisu dobre jer su stare, ali meni su bile ok..ili sam imala sreće =)
tnx... i mene zanima po kojoj si skripti učila,ako moze?? i zna li tko da li se knjiga moze u kopiraoni u masarykovoj nabaviti? tnx
skripta koja je 2. po redu u našoj skriptarnici iz tog predmetaHoćeš reći iz koje skripte si učila?
Prof. Širola i prof. Ceronja.Veliki pozz svima,da li bi mi netko mogao reći tko ispituje na TMT 3,pošto idem prvi put,voljela bi znati kakvi su ispitivači??? hvala unaprijed![]()
Uci iskljucivo po novoj literaturi,prijateljski savjet...neznam kakva je stara knjiga,ali su mi neki kolege koji su položili ispit rekli da ucim iskljucivo po novok knjizi,ima 225 str. nije tak strasno...Možda bi netko htio reći, ima li velikih promjena u novoj literaturi u odnosu na staru... prema prijašnjim postovima, neki su ispite položili po skriptama,iako je nova literatura... eto, bila bi zahvalna...
ajme nije bas ohrabrujuce..da treba jako dobro razumijet mislim da ce sutra kod nas isto malo ljudi izacDanas je porezni smjer imao ispit. Izašle su 4 djevojke. Prošla je samo jedna koja je odgovarala 6.put. Ipsitivao ih je Ceronja. Pitao je dosta pitaja-razumijevanja.
Npr.ja hoću osnovati dd-kako to mogu učiniti?, na primjeru objasniti što znači solidarno, što mogu napraviti ako mi netko od članova dda duguje milijun kuna itd.
Da, treba vrlo dobro razumjeti gradivo, a meni je sve što ima veze sa dionicama prst prema dolje!ajme nije bas ohrabrujuce..da treba jako dobro razumijet mislim da ce sutra kod nas isto malo ljudi izac
ajde neka netko napise def solidarne odg i primjer??
hvala ti puno, razumijem sve sta si napisala/osolidarna odgovornost je kada postoji više dužnika ili više vjerovnika (pasivna i aktivna solidarnost)
to se najviše spominje kod društava osoba, da članovi društva solidarno odgovaraju vjerovnicima. a to znači da vjerovnik može tražiti ispunjenje od bilo kojeg člana društva, pa kad on ispuni obvezu, svi ostali članovi se oslobađaju obveze
isto tako se spominje da članovi odgovaraju solidarno s društvom, a to znači da vjerovnik može tražiti ispunjenje i od društva (imovina društva) i od članova društva(odgovaraju neograničeno čitavom svojom imovinom)
nadam se da kužiš![]()
i što bi mogli napraviti da nam netko od članova dda duguje milijun kuna? ako netko znaDanas je porezni smjer imao ispit. Izašle su 4 djevojke. Prošla je samo jedna koja je odgovarala 6.put. Ipsitivao ih je Ceronja. Pitao je dosta pitaja-razumijevanja.
Npr.ja hoću osnovati dd-kako to mogu učiniti?, na primjeru objasniti što znači solidarno, što mogu napraviti ako mi netko od članova dda duguje milijun kuna itd.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.