AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dali netko od vas koji ste dali društva želi prodat kopiranu knjigu po nekoj simboličnoj cjeni ili čak pokloniti. bolje to nego da završi u smeću. meni se iz istih razloga neda kopirati. :evilimu:

martina_sk

Administrator
dali netko od vas koji ste dali društva želi prodat kopiranu knjigu po nekoj simboličnoj cjeni ili čak pokloniti. bolje to nego da završi u smeću. meni se iz istih razloga neda kopirati. :evilimu:
ja bih prodala ali imam starije izdanje. osim ako hoces tu? ja cu je rado prodati :)

njampsica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
U vezi tvrtke me pitao one neke djelatnosti i one djelatnosti u vezi obavljanja, tako nešto, sorry već sam zaboravila! ;(

Knjiga ti je 29kn u kopiraoni, fakat nije strašno! ;)

anamarija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
osim ove nove knjige dal u ispitnu literaturu ulazi i zakon o trgovačkim društvima? oni koji su nedavno dali ispit, jeste učili po tom zakonu ili treba samo knjiga?
hvala

hrgolina

ispit je laganiji i knjiga je dosta makar sam ja kombinirala sa nekom skriptom i prošla bez problem:)))))

IHUZEJ

Može li mi netko bolje objasniti likvidaciju, likvidacijsku masu i pravo na ostatak likvidacijske i stečajne mase, što znače te mase i kada dolazi do njih, hvala unaprijed, ja u skripti imam nešto jako šturo i ne mogu naći točno odgovore na ta pitanja

martina_sk

Administrator
Ako ucis iz knjige nije dosta,a trebalo bi jer ako pogledas pitanja,moze te pitat bilo kaj..
ja sam ucila iz podcrtane knjige 5 dana i dobila 4 kod širole. s tim da sam ranije sve procitala i podcrtala. sad ovisi o tome koliko kome treba da prode knjigu i podcrta ju.

marxmaja

na stranici od društvenog piše sam da trebamo doč u trg maršala tita 3 i kad jel mi može neko doč di to točno odgovaramo ?

Romi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Please,
u odnosu na staru knjigu(izdanje 2008 g.)na što se odnose promjene, odnosno da li se novine mogu naći negdje na internetu,hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks