Dolla
Miss Gates
Evo imaš tu:Može mi netko reci koja mi literatura treba,ili predložiti neku dobru skriptu?
Literatura
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Evo imaš tu:Može mi netko reci koja mi literatura treba,ili predložiti neku dobru skriptu?
Nema pet knjiga...Dvije su knjige, ostalo su zakoni.pa dobrokaj je to kakva je to informatika da treba pet knjiga čovječe ?? onokaj su još od prvog mj dodali tri nove...haloo te skripte ilkaj već..e.pošta il kaj već...ugčlavnom jel iko može reć jel se može naučit iz fer skripte za prolaz i kaj uz to još da se uči koja skripta poštoje dodano još i ove tri neke...il das se uči i to dodatno ti svi članci...
My bed, samo je jedan zakon; krivo sam napisala...:worshippy:cekajte malo, kakvi OSTALI zakoni?? kaj nije samo jedan - Zakon o zaštiti osobnih podataka??
kaj nije kolega ekreber lijepo napisao:
Hvala društvu, koje je dopunsku materiju (ZAKONE) pomiješalo s osnovnom pa je nekolicina izgubila dragocijeno vrijeme - iščitavajući za ispit zakone KOJI NISU UVJETOVANI ZA POLAGANJE ispita iz informatike. Drugim riječima, dragi moji, danas je na predavanjima za izvanredne studente DVZ(SSJU) potvrđeno da NIJE DOŠLO DO NIKAKVE PROMJENE. Sve ostaje isto kao i dosadašnjih godina. I knjiga (Kompjutorski kriminalitet i informacijski sustavi - 2004). I zakon (jedan jedini - Zakon o zaštiti osobnih podataka). I Privatnost u virtualnom svijetu. Ne znam za ostale studije, ali na stručnom studiju javne uprave sigurno je tako - bar još neko vrijeme.
da :wink5:da li je dovoljna FER SKRIPTA?? hvala
iz cega si ucio??meni je pismeni bio o.k., usmeni tako-tako. Učio sam dva tjedna nekih sat vremena dnevno...zavisi koliko te zanima informatika...i naravno koliko svakom osobno treba da popamti sve te podatke...u svakom slučaju to je jedan od lakših ispita:wink5:
:crazy:Kolegice imaš u 6 mjesecu rok nemaš u 5 mjesecu.:crazy:ej...ja idem na ispit sad u 5.mj...da li je dovoljno učiti iz fer skripte...znam svi su topitali već ahhahah al eto tko pita taj ne skita hahahaha...znači kažee jedan od lakših ispita sikreno meni se to ne čini baš teško...onak nisam si na ti s informatikomali svejdno nekako mi se ne čini teško)) eto neki kometnartić dva na moj post bi bio dovoljan
)) sretno svima... pusa
Kolegice jel možda znaš te definicije :laughing:entropiju sustava, firewall, backdoor, haking, kraking, phreaking, backup, digitalni vremenski biljeg, kerberos.fer skripta je dovoljna samo iz knjige još naučite entropiju sustava, firewall, backdoor, haking, kraking, phreaking, backup, digitalni vremenski biljeg, kerberos
Di mogu nac tu FER skriptu?? :O :O
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.