Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ovdje na forumu, u gornjem desnom uglu, brojevi od 1-17 pa klikni, imaju i te dvije definicije, pozdrav!pozdrav!!!učim iz FER skripte i odlična je ali mi fali u njoj Firewall i Backdoor,probala sam naći na int.al ne ide,pa vas molim da mi objanite ta 2 pojma!!!hvala puuuuuno
i zaboravih pitati kak izgleda pismeni?pa jaaao, ovo mi nije uopće nimalo lako učit kak se tu priča...učim po ferovoj skripti (110 pitanja sveukupno) i sad me zanima dal je u toj skripti sve ili se trebaju plus uz nju i zakoni učit?
..oo, pa to je odlično..a, ostalo jel bilo teško? ...odakle si učila -po FER-ovoj skripti ili knjiga?od novoga na ispitu nije ništa bilo![]()
nisi jedinaFER, po meni je bilo lagano malo su tricky pitanja al može se bez problema proć sa skriptom FER-a.
Nisam prošla falio mi bod![]()
Mislim da je uvid bio odmah nakon usmenog:unsure:, ako je usmeni bio nakon objave?!:unsure::unsure: Pretpostavljam samo; izjurila sam kad sam vidla da nisam prošla:laughing::mellow:nisi jedina
moje mišljenje je da se može proć uz fer skriptu, al da se uz nju treba pročitat i knjiga...ajde nek netko napiše kako je bilo na usmenom...dal pitali novo?
iwana jel znaš možda kad je uvid u ispit?![]()
20, 11 za prolaz...sve po staromiwana...koliko je pitanja i koliko je za prolaz...jel sve ostalo isto ili?
znači nisu stavili nove zakone...ja idem na rok 17.2. i bas me brinu ti novi zakoni koje su stavili
ne. ni na pismenom ni na usmenom !:happy:vugra...jel bilo sto od novih zakona...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.