AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
"Rezultati su na u gundulicevoj na vratima, nema ih na netu i usmeni je vec odavno poceo ljudi...danas ste svi" Objavljeno prije 2 sata.

To je napisao kolega koji je bio na ispitu danas.

natasha

"Rezultati su na u gundulicevoj na vratima, nema ih na netu i usmeni je vec odavno poceo ljudi...danas ste svi"

To je napisao kolega koji je bio na ispitu danas.
tako je, dana u 12 su stavili popis na vrata kabineta prof. lisičara i danas je bio usmeni
ja prošla :laughing:
yeah

natasha

Čestitam, kolegice! :cheer:
Ajd da se odmah ogrebem: pitanja? :smilegah:
thx :laughing:
Elektroničko trgovanje - izravno i neizravno
Komunikacijska privatnost
fizička i prostorna pvatnost
Kaznena djela sadržaja i čime su propisana i time unesena u zakon RH
mislim da je to to

- važno je znati zakon o zaštiti osobnih podataka jer je 2 cure u mojoj grupi srušio zbog toga s obrazloženjem da se ne može proći a da se to ne zna
eto nadam se da pomogoh :laughing:

vibica

thx :laughing:
Elektroničko trgovanje - izravno i neizravno
Komunikacijska privatnost
fizička i prostorna pvatnost
Kaznena djela sadržaja i čime su propisana i time unesena u zakon RH
mislim da je to to

- važno je znati zakon o zaštiti osobnih podataka jer je 2 cure u mojoj grupi srušio zbog toga s obrazloženjem da se ne može proći a da se to ne zna
eto nadam se da pomogoh :laughing:
E hvala ti mucho! :D
Jesi učila po ferovoj skripti ili? Sorry kaj davim :p

natasha

E hvala ti mucho! :D
Jesi učila po ferovoj skripti ili? Sorry kaj davim :p
da ali sam si iz knjige izvadila neke stvari kojih u toj skripti nema, a to je:
entropija sustava- fusnote str.17
stražnja vrata (back doors) - str.55,
frikeri (phreaking) - str. 72,
digitalni vremenski biljeg - str. 88
kerberos - 89
vatreni zid Firewall) - str. 90
kompjutorski crv - str.58,
hakerstvo - str.67,
kraking - str. 67,
denial of service - str. 184 fusnote

iva12

I kaj onda sa nama koji se tako krasno nismo pojavili danas na usmenom??
Dal tko zna dal cemo moc odgovarat ili moramo opet na pismeni??

natasha

I kaj onda sa nama koji se tako krasno nismo pojavili danas na usmenom??
Dal tko zna dal cemo moc odgovarat ili moramo opet na pismeni??
ne dolazak na usmeni se tretira kao pad, a poslije svakog pada na usmenom ide se ponovo na pismeni

vibica

jel ima stvarno predrok???jel mogu i izvarendni studenti izaci???
ma na prvom predavanju je rekao da će biti samo za one koji su na predavanju. a do sada nisu slali popis.. Navodno prošla generacija nije ni imala taj predrok. :bonk:

Lola A

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e ljudi...i ja bila na ispitu, i prošla...usmeni je bio ugodan donekle...iako ispituje oanko u detalje i tak ... vadi se papirić s tri pitanja koja su dosta lagana..a onda pita iz glave valjda za veću ocjenu...bio je neki mladi prof brijem da to nije lisičar jel neko zna ko je taj? hm... i tak uglavnom test je zeznut ali puuuno lakši na zaokruživanje od uvoda...sve u svemu...važno je da on vidi da vi to kužite a ne da znate izrecitirat definiciju. evo nekih pitanja kolko se sječam: steganografija...imate u forumu prije .., trojanski konj, firewall, dali se osobni podaci mogu obrađivati bez dozvole ispitanika, hakerstvo-što je glavno kod njega, privatnosti...koje zaoakružiti bla bla..nesječam se više..sretno :)) i da u 9 su bili ispiti u 12 rezultati i odma usmeni...eto.

Vespazijan

jel zna možda neko kako prijaviti komisijski ispit iz informatike? zanima me koji su obrasci potrebni i sl... unaprijed hvala

ivaanai

ja imam pitanje, naucila sam fer skriptu+ono firewall, kerberos, biljeg i to, da li bi mi to trebalo biti dosta za prolaz i na pismenom i usmenom? jer neki spominju neka pitanja sto nema bas veze s pravnom informatikom, vise s cistom informatikom, pa me lagano plase, a ispit je u cetvrtak, pa molim dobre duse da mi pomognu da stignem nadoknadit ako treba nesto??? hvalaaa :D

hel@

to bi trebalo valjda bit dosta:) i zakon onaj procitaj par puta jos dobro i ono:privatnost u virtualnome svijetu i to bi trebalo bit to. bar kolko ja znam:D

medvedica

ispit traje 20 min, sastoji se od 20 pitanja, potrebno je 11 bodova za prolaz
dakle za svako pitanje imate minutu da ga riješite :))

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks