Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
tako je, dana u 12 su stavili popis na vrata kabineta prof. lisičara i danas je bio usmeni"Rezultati su na u gundulicevoj na vratima, nema ih na netu i usmeni je vec odavno poceo ljudi...danas ste svi"
To je napisao kolega koji je bio na ispitu danas.
Čestitam, kolegice! :cheer:tako je, dana u 12 su stavili popis na vrata kabineta prof. lisičara i danas je bio usmeni
ja prošla :laughing:
yeah
thx :laughing:Čestitam, kolegice! :cheer:
Ajd da se odmah ogrebem: pitanja? :smilegah:
E hvala ti mucho!thx :laughing:
Elektroničko trgovanje - izravno i neizravno
Komunikacijska privatnost
fizička i prostorna pvatnost
Kaznena djela sadržaja i čime su propisana i time unesena u zakon RH
mislim da je to to
- važno je znati zakon o zaštiti osobnih podataka jer je 2 cure u mojoj grupi srušio zbog toga s obrazloženjem da se ne može proći a da se to ne zna
eto nadam se da pomogoh :laughing:
da ali sam si iz knjige izvadila neke stvari kojih u toj skripti nema, a to je:E hvala ti mucho!
Jesi učila po ferovoj skripti ili? Sorry kaj davim![]()
ne dolazak na usmeni se tretira kao pad, a poslije svakog pada na usmenom ide se ponovo na pismeniI kaj onda sa nama koji se tako krasno nismo pojavili danas na usmenom??
Dal tko zna dal cemo moc odgovarat ili moramo opet na pismeni??
ma na prvom predavanju je rekao da će biti samo za one koji su na predavanju. a do sada nisu slali popis.. Navodno prošla generacija nije ni imala taj predrok. :bonk:jel ima stvarno predrok???jel mogu i izvarendni studenti izaci???
meni je trebalo 2 tjednakoliko je otprilike potrebno vremena za naučiti info?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.