Marinica
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da!zanima me jeli tocno da je ispit na zaokruzivanje iz osnova informatike,hvala unaprijed.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da!zanima me jeli tocno da je ispit na zaokruzivanje iz osnova informatike,hvala unaprijed.
jel u ponuđenim odg ono da je jedan točan ili može biti i više?da, ispit je na zaokruživanje.
Ista shema kao sa uvodom.. Može biti sve točno, ništa, jedan, dva... :mellow:jel u ponuđenim odg ono da je jedan točan ili može biti i više?
pol sataKoliko se piše ispit??? koliko vremenski???
nekad zna bit, al i ne mora, meni na mom roku nije bilo ,al sam čula da nekima jeJel usmeni isti dan kao i pismeni? Jel ovaj tjedan ima predavanja?
čisto sumnjam da ćeš za dva dana to sve naučit?! u svakom slučaju sretno!imam dosta dva dana za naučiti info sa fer skripte? ne,a? xD
:confused2:Nije valjda da je dovoljna sama FER-ova skripta frend mi je učio pomoću te skripte i prošao nikakve zakoneu skriptarnici imas sva pitanja s odgovorima a medju njima su i pitanja o zakonima i odgovori pa...
jel znas mozda otprilike gdje su ta pitanja na forumu??ej ljudi, ja bila na ispitu i prošla, imala sam 14 bodova
uglavnom,bilo je par pitanja iz onih što ih je kolega/kolegica stavio na forum...
Bili su:
Steganografija : a) znanost o sigurnoj komunikaciji
b) tehn.skrivenog pisanja
c) postojala je prije nastanka interneta
d) nije nužno povezanna s kriptologijom
točno: b, c,d
e nađite si to ovdje na forumu, iiz tog su bila pitanja: u rh računalni programi uživaju, back door-tarp -door, ustav osigurava zaštitu podataka, kriptografija, ustav jamči pravo na, zakoni elekt. poslovanja,
znači kolega je stavio pitanja i ponuđene odgovore, i ta pitanja se ponavljaju !!
a od ostalih, sječam se da je bio DOS, razlika između dig potpisa i certifikata, inteligenti agenti, kibernetički prostor, što je privatnost (odg-pravom biti ostavljen na miru)
eto, nadam se da će nekome pomoći !
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.