Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kad će objavit kad pišemo kolokvij?
samo drugi polažeš i to imaš pravo dosta puta, mislim da sve do sljedeće godine ili čak punih godinu dana.Moderatori/admini, tko već može, dajte ispravite grešku u prvom, uvodnom postu ove teme... Napisali ste da iz ZOUP-a trebamo članke 154-158 za upravne ugovore u hrvatskom pravu... To je krivo, trebaju nam članci 150-154, koji govore općenito o upravnim ugovorima, njihovoj ništetnosti, izmjeni, raskidu i prigovoru na njih.
Zna li tko što se dogodi ako padnemo drugi kolokvij, da li na ispitu onda polažemo samo taj drugi ili kompletno i prvi i drugi?
O super onda... I ostala ti je greška na još dva mjesta, na dva si samo popravila pa da ne bude zabunesamo drugi polažeš i to imaš pravo dosta puta, mislim da sve do sljedeće godine ili čak punih godinu dana.
evo sad ću ja prepraviti![]()
U A grupi je rekao je da će biti kao za tjedan dana ali mislim da se zeznuo jer nemamo predavanje idući tjedan pa ono... A u B grupi je dosta ljudi uzelo potpis poslije pisanja kolokvija... Sad ne znam što s nama koji ga nismo uzeli, valjda neće bit problem ako će nam ga dati tek na ispitu idući tjedan ilijel reko kaj profesor danas na kolokviju vezano za potpise? kad će bit,iduću srijedu u uobičajeno vrijeme kad i predavanje ili?
danas je rekao da oni koji su prošli prvi kolokvij i prođu i drugi kolokvij da u utorak MORAJU doći na usmeni.. a na početku semestra je govorio da tko položi oba kolokvija ne mora na usmeni.. očito se predomislio! sad meni nije jasno, ako prođemo oba, ispitivat će nas cijelo gradivo iz prvog i drugog kolokvija??dal sam ja dobro čula il je on reko da oni koji su prošli preko kolokvija ne moraju na usmeni?
ma mislim da je to reko da sam malo prestraši il nešto,čisto sumnjam da će pitat.onda bi reko dal pita oba il samo zadnji kolokvijdanas je rekao da oni koji su prošli prvi kolokvij i prođu i drugi kolokvij da u utorak MORAJU doći na usmeni.. a na početku semestra je govorio da tko položi oba kolokvija ne mora na usmeni.. očito se predomislio! sad meni nije jasno, ako prođemo oba, ispitivat će nas cijelo gradivo iz prvog i drugog kolokvija??
da.ej ekipa samo da nesto provjerim kod vas,onaj popis literature iz prvog posta vrijedi za nas koji sad idemo polagati ovaj predmet??
tak je rekao i prošle godine. prvo da neće, pa onda da hoće, i na kraju je pitao sve, bez obzira ako si imao i iste ocjene iz oba klokvija. pita samo gradivo iz drugog kolokvija, ali pita malo i stvarno je ok, kao i inačema mislim da je to reko da sam malo prestraši il nešto,čisto sumnjam da će pitat.onda bi reko dal pita oba il samo zadnji kolokvij
rekao je u 4... makar ne shvaćam, zsšto je toliki problem to objaviti na internetu..Ljudi, kad će ono biti rezultati kolokvija na ĆM4; sutra prije ili poslije 4?
Za prvi iz knjige a za drugi iz skripte od ANCI... S tim da mislim da bih bolje prošla da sam i za prvi učila po skripti, malo sam previše išla u širinu s učenjem pa nisam dosta toga zapamtila i lošije sam ga napisala nego drugi... Što se drugog tiče, u skriptu samo treba dodati one članke 150-154 zakona o općem upravnom postupku i eventualno dopuniti poglavlja o ustanovama i koncesijama po profesorovim prezentacijama... Što se tiče prekršaja u skripti, nisam naletjela na nikakve prevelike greške u usporedbi sa zakonom, ali nismo prekršaje niti imali na kolokviju. Jedini problem sa skriptom je što je na nekim mjestima stvarno teško shvatiti što je autor htio reći pa dobro dođe knjiga.iz čega ste učili vi koji ste prošli kolokvije?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.