AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Opće upravno pravo (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

jelaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Što stvarno nema nikog da nezna kad je ispit, ak nesaznam morat ću doć u ponedjeljkak ujutro i cijeli dan čekat ispit, ak ima koja dobra dušica da javi,ponavljam nisam iz zg i glupo mi je da cijeli dan gubim radi ispita koji je možda u 12 ili 13 sati

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Odgovor za jelaa
Ispit iz Općeg upravnog prava je 4. lipnja 2012. u 13,45 sati - Dvorana I. Gundulićeva 10

ivaanai

za one koji znaju, ako imam iz 1.kolokvija 5 a iz 2. 4 hoce on meni odmah upisati 5 ili moram odg za 5?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Što stvarno nema nikog da nezna kad je ispit, ak nesaznam morat ću doć u ponedjeljkak ujutro i cijeli dan čekat ispit, ak ima koja dobra dušica da javi,ponavljam nisam iz zg i glupo mi je da cijeli dan gubim radi ispita koji je možda u 12 ili 13 sati
Moj bože!! Pa, klikni gore u vrhu foruma gdje narančastim slovima piše Fakultet.

Fućkaš informacijsko doba kad se pola ljudi ne zna služiti internetom.

tea_90

e, imam jedno pitanje, naime iz prve godine mi je ostao uvod kojeg imam 8.6., al sam mislila odmah upravno prijaviti za 18.6 . i prijava ispita je idući tjedan, sad je pitanje da li će mi priznati prijavnicu s obzirom da mi prva godina nije čista? hvala

martina54

ej ljudi,jel zna iko dal vrijedi ono što je profesor rekao na kraju prvog semestra da oni koji su pali prvi kolokvij a prođu drugi,mogu pisat ispravak prvog sad u ponedjeljak?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
naime iz prve godine mi je ostao uvod kojeg imam 8.6., al sam mislila odmah upravno prijaviti za 18.6 . i prijava ispita je idući tjedan, sad je pitanje da li će mi priznati prijavnicu s obzirom da mi prva godina nije čista?
Idi po sistemu APP.
Bio sam u istoj situaciji, ali drugi predmeti, i u tada sam naivno u referadi pitao smijem li prijaviti ispit druge godine, pa taman u međuvremenu riješiti taj jedan s prve i odmah izaći, ali gđa. Zdenka mi je ljubazno odmahnula glavom da se to ne može.

Nagađam da sam samo ostavio prijavnice da nitko ne bi ni skužio. :)

ivaanai

ej ljudi,jel zna iko dal vrijedi ono što je profesor rekao na kraju prvog semestra da oni koji su pali prvi kolokvij a prođu drugi,mogu pisat ispravak prvog sad u ponedjeljak?
da, pises samo onaj koji si pala

martina_sk

Administrator
e, imam jedno pitanje, naime iz prve godine mi je ostao uvod kojeg imam 8.6., al sam mislila odmah upravno prijaviti za 18.6 . i prijava ispita je idući tjedan, sad je pitanje da li će mi priznati prijavnicu s obzirom da mi prva godina nije čista? hvala
samo ti prijavi, neće nitko primijetiti. ali ako ne položiš uvod nemoj izlaziti na upravno.

Patience

Ej..usmeni za one koji su kolokvirali je u utorak u 4., dal netko zna gdje tocno? Ne znam dal je prof napomenuo, nisam zapamtila..

ana_

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam jedan problem...Nisam u mogućnostii doći do Zagreba kakao bi prijavila ispita, a stvarno mi je hitno pa bih bila zahvalna kada bi mi netko pomogao pa prijavio ispit umjesto mene u ponedjeljak ili utorak ... hvala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks