Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
on je super i najbolji. a svi su jako dobri.kakav je Šikić na ispitu? I tko uopće slovi kao ok?
jel mogu ja? :crazy:Hvala, znam ja da oni više vole da se ući iz knjige a i ja ionak nikak nemrem učit po skriptama jer mi je prekratko i nema niš objašnjeno, puno više volim učit iz knjige iako je opširnije...Da, vidim da pitaju dosta ali neke osnove. Daj mi samo još reci kako si učio izvlaštenje, znam da je novi zakon al dali si sve učio iz zakona ili si učio iz knjige a iz zakona nadopunjavao i križao kaj se mijenjalo. i ustanove i koncesije jel se uči po knjizi pa se samo dopunjava iz zakona i iz slajdova ili sve to učiš iz zakona
ne treba ustav... (koncentriraj se na knjigu, jedini zakon koji je uvijek u ispitu, i to 1 pitanje, je prekršajni zakon.)Svi vi koji ste bili nedavno na ispitu,da li je potrebno znati cijeli zakon Ustav-temeljne odredbe??Hvala svima.
Zakon o izvlaštenju??To je nešto novo??Sad sam pogledao na netu,toga nema u lioteraturi.
da malo prolistate (ne samo ti, već i ostali) topic našli bi neke odgovore-posebno na pitanja koja postavljate već x puta. topic samim time postaje nepregledan...dal mi može netko reć koje sve zakone treba znat za drugi kolokvij. ovo je ono šta ja znam(il barem mislim):zakon o općem upravnom postupku,zakon o upravnim sporovima(i koje točno članke,nadam se da ne cijeli zakon)
znam da treba nešto i o upravnim ugovorima,al neznam koji zakon :/
i još jedno pitanje.šta se tiće ustanova u RH,da to učimo iz knjige ili zakona(neznam dal se nešto promjenilo)
HVALA PUNO NA ODGOVORU!
Hajde-de da si jučer stigla na forum, pa bi reko - nije se snašla, ovo, ono. Ali tu si od 2009. godine, pobogudal mi može netko reć koje sve zakone treba znat za drugi kolokvij. ovo je ono šta ja znam(il barem mislim):zakon o općem upravnom postupku,zakon o upravnim sporovima(i koje točno članke,nadam se da ne cijeli zakon)
znam da treba nešto i o upravnim ugovorima,al neznam koji zakon :/
i još jedno pitanje.šta se tiće ustanova u RH,da to učimo iz knjige ili zakona(neznam dal se nešto promjenilo)
HVALA PUNO NA ODGOVORU!
ma gle ti to...I u prvom postu ove teme su moderatori izvukli (na moj prijedlog i doprisnos) sve relevantno za ovaj predmet. Piše, po meni APSOLUTNO sve. Čak ne trebaš ni listati. Prvi post samo. Sretno!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.