zajedničko
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav,ima li netko nekakvu skriptu...gdje je sve na kupu...hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
slažem se s Jadrankom, al ipak najbolji je Šikić :happy:bok svima, da li mi možete reći kod kojeg je profesora najbolje izaći na ispit?
ja sam po toj skripti učila za prvi kolokvij i dobila sam 4, namjeravam i sad za drugi kolokvije isto učit po njoj.. Jedino ti je moja mala preporuka da si uz nju pročitaš knjigu i nadopuniš neke stvari koje smatraš bitnima a da nisu u skripti..ugl skripta je dobra,samo pripazi još na zakon o državljanstvu koji se je mijenjal ... sretno ti:laughing:Mene zanima, da li još uvijek vrijedi skripta od Anchi za ispit, te da li biste mi je preporučili za učenje? Hvala!
srijedomjel predavanje sada opet srijedom kao i inače ili je za stalno prebačeno na ponedjeljak??
kolegice možeš li mi otprilike reći koliko vremena treba da se nauči ta skripta ? Dal postoje neki naslovi koji se mogu izbaciti ? Dal bi stigla to naučiti za 2 tjedna ? ( učila bih par sati dnevno)ja sam po toj skripti učila za prvi kolokvij i dobila sam 4, namjeravam i sad za drugi kolokvije isto učit po njoj.. Jedino ti je moja mala preporuka da si uz nju pročitaš knjigu i nadopuniš neke stvari koje smatraš bitnima a da nisu u skripti..ugl skripta je dobra,samo pripazi još na zakon o državljanstvu koji se je mijenjal ... sretno ti:laughing:
Ne treba ništa izbaciti nego treba promijeniti neke detalje koji su se promijenili, vezano uz onih pet pretpostavki za primanje u hr.državljanstvo. Ono što imam ispravljeno u knjizi je da više nije uvjet prijavljen boravak minimalno 5 godina nego 8 i uz to odobren status stranca na stalnom boravku (5 godina neprekidnog boravka u RH, bez izbivanja 6 mjeseci u komadu ili 10 ukupno). Sve ostalo je isto.Zanima me kod gradiva , stjecanje hrv državljanstva naturalizaciijom iz knjige, da li treba izbacit dio prirođenje redovnim putem i prirođenje pod povoljnijim uvjetima, znam da je po novom zakonu došlo do nekih izmjena, i po novom Zakonu to nepiše ali nekužim jel to trebamo učit ili ne, i jel mi je taj dio o državljanstvu bolje učit samo po zakonu ili i da knjigu dopunjujem sa zakonom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.