Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prof. Simovic medju najboljim profesorima, bila sa skepticna prema ovom ispitu i doista sam se ugodno iznenadila kako je opusten, nasmijava nas, daje primjere iz zivota i kroz razgovor odgovaras ispit ( ali definitivno trazi znanje i da razumijes sta pricas i ako vidi da ne razumijes onda se lako zbunis sta je i logicno zato je jedna cura pala )Moze pitanja od danasnjeg roka? Hvala!
Prof. Simovic medju najboljim profesorima, bila sa skepticna prema ovom ispitu i doista sam se ugodno iznenadila kako je opusten, nasmijava nas, daje primjere iz zivota i kroz razgovor odgovaras ispit ( ali definitivno trazi znanje i da razumijes sta pricas i ako vidi da ne razumijes onda se lako zbunis sta je i logicno zato je jedna cura pala )
Pitanja:
Lisenje poslovne sposobnosti
Obvezno savjetovanje, medijacija
Pucki pravobranitelj
Osporavanje ocinstva
Pravo djeteta na obrazovanje
Pravo djeteta na zivot
Konvencija ( po cemu se razlikuje od drugih med.dok.)
Dalje se ne sjecam ![]()
Da, pravobranitelj za djecuMislis pravobranitelj za djecu, ? Ne pucki pravobranitelj?
Bit ce kolokviji, ali i usmeni..Pozdrav, danas je bilo uvodno predavanje na koje stvarno nisam stigla. Pa može li mi netko samo reci hoće li biti kolokvija, i jesu li predavanja obavezna? Još neke bitne inf? Hvala punoo
obavijest o kolokviju Obiteljsko pravo s matičarstvom - prvi kolokvijBit ce kolokviji, ali i usmeni..
Za obvezne dolaske nije nista reko, a popis nije slao
Ides na usmeni bez obzira na prolazak kolokvijaJe li prolazak oba kolokvija podrazumijeva oslobođenje od usmenog ili poslije oba položena kolokvija idemo i na usmeni?
roditelj koji ostvaruje roditeljsku skrb može za života u oporuci ili u obliku javnobilježničke isprave imenovati osobu za koju smatra da bi se brinula tj skrbila o djetetu u slučaju njegove smrtiJel zna netko kaj bi trebalo tocno odgovorit kod anticipirane naredbe? U novoj knjizi nisam mogla nac nekakav opsirniji odgovor.![]()
Plus neke tri odluke koje se navode u zakonu, to je mene pitala ali nisam znala pa pogledajte u svakom slucajuroditelj koji ostvaruje roditeljsku skrb može za života u oporuci ili u obliku javnobilježničke isprave imenovati osobu za koju smatra da bi se brinula tj skrbila o djetetu u slučaju njegove smrti
ja knjigu nisam uspjela nabaviti jer sam počela učiti iz obiteljski zakona, ali imaš skriptu od marije93 tu u skriptarnici pa možeš iz skripte uz obz. da si možda malo upotpunišIz cega je najbolje ucit? Imam novu knjigu, ali mislim da nije dovoljna sama po sebi.![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.