bihter
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A skuzila sam, nekome je ocito super igrat se s ljudima i govorit im da su stigli rezultati kad nisu. Odlicno stvarnoNema rezultata. Netko siri lazne informacije
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A skuzila sam, nekome je ocito super igrat se s ljudima i govorit im da su stigli rezultati kad nisu. Odlicno stvarnoNema rezultata. Netko siri lazne informacije
facebook...Nema rezultata. Netko siri lazne informacije
Slažem se u potpunosti. Pitanja koja je pitala moju grupu su: reorganizacija, postupak u upravi, formalni i neformalni odnosi, nastanak organizacijske kulture, komunikacije u upravi, okolina upravne organizacije, hijerarhijska organizacija, vođenje u upravi i karakteristike timskog odnosa.danas odgovarala kod lalic novak. zena je preodlicna, pomaze, sali se kako bi tremu otklonila! sve pohvale
pitanja koja su bila kolegici i meni ; hijerarhijski i timski odnosi, personalna politika, sluzbenicki sistem, vodena grupa. profesorica ispituje teorijske modele uprave samo za vecu ocjenu i ako se i ne zna odgovor, ona NE rusi zbog toga.![]()
Mislim da je pitanje bilo da se nabroje elementi koji pridonose uspostavljanju koncepta službi od općeg gospodarskog interesa prema zelenoj knjizi?i može li netko tko je položio ili se bar sprema odgovoriti ovu enigmu zelena knjiga?
vidim da je na zadnjem roku bilo pitanje: zelena knjiga-elementi za eu?
pa može li netko objasniti što znači ta zelena knjiga i eventualno odgovor na ovo pitanje gore?
MorasZanima me ako samo prenesem Nauku 2, dal moram na drugoj godini prvo polozit nauku 2 da bi mogao i druge predmete polagat?
kao i svaki put u srijedu u 20hDa li je netko danas na ispitu primjetio ili je profesorica napomenula kad ce biti rezultati?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.