Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mozda zbog toga ako si nauku 1 polagala sad na zadnjem roku pa jos nisu upisali ocjenumolim pomoć, studomat mi ne nudi nauku o javnoj upravi II za prijavu.
Da li je to samo kod mene?
Vjerojatno nisu upisali jos ocjenu u studomat, rjesit ce se to kroz par dana. Uostalom, nauku mozes prijaviti do kraja kolovoza, ne brinimolim pomoć, studomat mi ne nudi nauku o javnoj upravi II za prijavu.
Da li je to samo kod mene?
Da li to značida se uči po novoj knjizi ili još uvijek po ovoj iz 2010?Pozdrav ljudi, jel ima netko knjigu " Upravna znanost" 2010. godina koprianu ili orginal za prodati?
Bila sam u fotokopiraoni i fino su me otkantali da više nemaju izdanje od Blaževića 2010, zato što je izašla nova knjiga "Upravna znanost" od Koprića i ekipe?
da li može netko napisati pitanja koja su se vrtila na zadnjim rokovima?
Da li to značida se uči po novoj knjizi ili još uvijek po ovoj iz 2010?
S obzirom da se pojavila nova knjiga od Koprića, da li se još uvijek uči po Blaževićevoj iz 2010?
Kultura nevjerovanja. Zbog toga jer se vjeruje da su su stvarne promjene u radu upravnih organizacija gotovo i nemoguće. To je zato jer se borba za moć stavlja ispred pravila struke te se etički standardi zanemaruju ili krše. To ti je pravna vrijednost,koja je uredsko-reaktivna.birokratska vlast I kako je jos nazivamo? Da li netko zna odgovor na ovo pitanje...![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.