AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

dorica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanje???

ako se uspije položiti nauka a svi ostali predemeti se polože jel se može prenijeti ispit u drugu godinu ili bar parcijala upisati??

natasha

bok,može pitanje jer mi nije baš jasno.. nauka nosi najviše ects bodova,14..
ak slučajno ne uspijem položit može li se ona prenest
na 2. godinu ili ne?:blushed:
može al to ti nitko od kolega koji su upisali parcijalu ne bi preporučio, jer ak zaglaviš s naukomne možeš dati niti jedan ispit iz druge sve dok nju ne riješiš

dorica

može al to ti nitko od kolega koji su upisali parcijalu ne bi preporučio, jer ak zaglaviš s naukomne možeš dati niti jedan ispit iz druge sve dok nju ne riješiš

a šta drugo ostaje ako se ne uspijem toga riješiti, zasad mi je ostala nauka i financiranje.. kaj ak ih nekim slučajem ne riješim, ništa od druge godine ili?? :sad:

Paris

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ejjj...
skinula sam si pitanja tu sa foruma od tri ispita... pitanja idu po principu 1 pitanje 1 lakcija, 2 pitanje 2 lekcija itd... ali sam onda skuzila da 4 i 5 pitanje iz 5 lekcije... pa dali je ta 4 lekcija od strane 38 do 49 ( u skript od 69 str) nebitna i na nju ne obracaju paznju ili je to samo bila slucajnost u ova tri ispita...
hvalaaaaaa...

i dali je istina da se sastanci ne trebaju ucit???

missica5

Dragi kolege, jel netko možda zna broj telefona od fotokopiraone kod školske knjige?? nisam iz zagreba, pa da ne dolazim u zg samo da naručim knjigu, pa ako ima koja dobra duša koja zna možda broj da naručim telefonski pa onda dođem po nju..
unaprijed hvala..

tort_a

kaj je funkcija vodstva? vidjela sam tu među pitanjima sa ispita i nigdje nemrem nać jel zna netko pls? -.-

tina katic

Dragi kolege, jel netko možda zna broj telefona od fotokopiraone kod školske knjige?? nisam iz zagreba, pa da ne dolazim u zg samo da naručim knjigu, pa ako ima koja dobra duša koja zna možda broj da naručim telefonski pa onda dođem po nju..
unaprijed hvala..
evo ga 01/4831-572

natasha

kaj je funkcija vodstva? vidjela sam tu među pitanjima sa ispita i nigdje nemrem nać jel zna netko pls? -.-
vođenje u upravi- točke 98-100
a ovo su natuknice s predavanja:

Funkcije vodstva - odnosi unutar organizacija:

- s obzirom na posao: davanje inicijative za preuzimanje i razradu zadataka, pokretanje procesa zajedničkog rada, donošenje odluka inovacija, nadzor rada i rezultata rada u organizaciji gdje god je potrebno nadopuniti redovni sustav nadzora, a s obzirom na okolnosti

- s obzirom na osobe: donošenje formalnih personalnih odluka, poduzimanje mjera koje pridonose stvaranju optimalne radne atmosfere u organizaciji, pomoć službenicima

- odnosi među organizacijama: održavanje kontakata, načelo javnosti

eto, pročitaj još iz knjige sigurno je malo opširnije :wink5:

KRISTINA06

Asistent je rekao da pišemo molbu, ali ne znam niti kome niti kako ?Da li postoji nekakav obrazac za kupiti ili što? Apeliram na sve kolege koje imaju bilo kakvih saznanja vezanih uz ovaj problem da se jave. Nismo mi prvi slučaj kome se ovo dešava, ovakva pitanja se postavljaju već odavno, valjda onda netko nešto zna.:frustrating:
mislim da ti je najbolje otici do prof.lalilic i dog.se s njom...ja sam isla 4.put pa mi je isto tako bila nekoliko dana razlika (imala zabranu) pa me poslala u referdu nek se s njima dogovorim a ona mi dala izaci mada ja tad nisam izasla...ugl, mislim da ne trebas pisati nikakvu molbu ili nesto tako slicno :happy:

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kakav je to probni ispit? kaj podijelit će testiće pa svatko sam rješava ili
nešto slično kao i kaj smo s engleskim imali? ono kao da zajedno rješavamo... :D

KRISTINA06

kakav je to probni ispit? kaj podijelit će testiće pa svatko sam rješava ili
nešto slično kao i kaj smo s engleskim imali? ono kao da zajedno rješavamo... :D
profa ce dat pitanja i onda svi zajedno o tome diskutiramo, s tim da nam ona kaze sto je tocno trebalo biti napisano

fireball

zanima me da li netko zna da li profesori iz nauke jos uvijek omogucavaju nama studentima da odemo kod njih u kabinet i da pisemo probni ispit, a onda nam oni objasne sto i kako smo trebali.

znam da je sad probni ispit 30. ali jos nisam poceo uciti, pa ne stignem.

jos jedno pitanje da li je bed ako na prijavnici za komisiju ne napisem zadnji datum polaganja nauke jer ga se stvarno ne mogu sjetiti, bilo je to davno i traumaticno.

i da, ako netko ima pitanja iz nauke koja se ponavljaju, molim da mi se javi preko pm pa mu posaljem mail, ili ako su tu objavljena na forumu neka mi samo kaze na kojoj se stranici nalaze, da ne ispadnem lijen, jer sam trazi i nisam nasao. hvala

slonica-ne

ljudi, meni je frendica napisala krivi broj indeksa kad mi je prijavljivala nauku. dali će to biti problem, ili će me naći po prezimenu?

Andrej21

ljudi, meni je frendica napisala krivi broj indeksa kad mi je prijavljivala nauku. dali će to biti problem, ili će me naći po prezimenu?
:crazy: ma sve u redu.Ako je točno napisala ime i prezime ne trebaš se brinuti ;)
Za broj indeksa manje važno to i ja nekad ne pišem :crazy:

t!na

Pozdrav! znači, 10 pitanja i 30 min? Dali je to dosta vremena ili moraš pisat brzinom svjetlosti ak hočeš stić sve? može iskustva, zahvaljujem:mellow:

tina katic

Pozdrav! znači, 10 pitanja i 30 min? Dali je to dosta vremena ili moraš pisat brzinom svjetlosti ak hočeš stić sve? može iskustva, zahvaljujem:mellow:
tako je...preporučam brzinom svjetlosti...premalo je to...ovisi o pitanjima...al probat odgovarat samo na ono sta se trazi nista drugo jer inače se nikako nemoze stići...za razmišljanje nema vremena:shocked:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks