Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
stratesko planiranje ti je planiranje programa...a taktičko planiranje rada...Bok
Zna li netko odgovor na pitanje strateško i taktičko planiranje i razlika?
Gdje da to u knjizi potražim?
Hvala unaprijed
da, danas je rekla profesorica da možemo imati 4 0 i da mogu biti u istom pitanju.. kao primjer je objasnila da na testu riješimo prva 3 pitanja i skupimo 8 bodova ali ne uspijemo riješiti 4. i 5. ili ih neznamo - prolazimo :happy: a ako imamo u ta 3 prva pitanja neki odgovor potpuno netočan odnosno 0 onda je to 5. 0 i to je pad :sad:peta 0 je pad, jeste sigurni, zar nije četvrta??
a) obaljanje strucnih i izvrsnih poslova, njima se postize odredena svrha. strucnjaci odredene struke imaju za cilj rijesiti problem sto bolje u skladu s pravilima struke, s tim da im svako ogranicenje u primjeni tih pravila mora biti strano. struke se opiru izjednacavanju i vezivanju uz jedinstvena pravila...Jel zna neko odgovor na ovo prvo pitanje i ovaj ZASTO
1. transmisijski karakter upravljanja
a) koje djelatnosti predstavljaju centrifugalni element u organizaciji i zašto?
b) što znači da se upravljanje javlja kao transmisija između ciljeva i njihova ostvarenja i zašto je ono glavna centripetalna snaga u organizaciji?
SAMO ZASTO...
ako na 4 pitanja ne odgovoriš dobro, znači ne dobiješ ni jedan od maximalno 2 boda, automatski padaš ispit bez obzira koliko se bodova skupi...jel moze neko objasniti ove 0, nisam bas dobro skuzila o cemu je rijec...
Ja mislim da se smije imati 4 nule, ali ne vise od toga. Znam jer sam ja kad sam polozila prosle godine imala 4 nule i 8 bodova... i dvojku dobila :crazy:ako na 4 pitanja ne odgovoriš dobro, znači ne dobiješ ni jedan od maximalno 2 boda, automatski padaš ispit bez obzira koliko se bodova skupi...
primjeri za horizontalnu i vertikalnu dif.su ti primjeri u knjizi, ono u zagradi nakon definicije sto je horizontalana a sto vertiklana..to ti je sasvim dovoljnojel zna netko primjer za horizontalnu i vertikalnu diferencijaciju? :/
dosta ti je 30-ak minuta ako si dobro naucila jer su pitanja bas ciljana i mozes dat odgovor u najvise 5 recenica:wink5:Pozdrav! znači, 10 pitanja i 30 min? Dali je to dosta vremena ili moraš pisat brzinom svjetlosti ak hočeš stić sve? može iskustva, zahvaljujem:mellow:
takticko tocka 97 a stratesko tocka 95Bok
Zna li netko odgovor na pitanje strateško i taktičko planiranje i razlika?
Gdje da to u knjizi potražim?
Hvala unaprijed
to ti je pod tockom 55zna li netko koji su preduvjeti uspješnog djelovanja funkcionalnih sredstava kod pol.nadzora??
ispit je navodno u 14h
Takoder me to zanima- itko ???Dali mi netko može pomoći oko ovih pitanja, da mi kaže na kojoj stranici se u lnjizi nalazi jer ja ne mogu naći
1.prva skupina elemenata javnosti funkcioniranja
2.Građani nakon demokratskih revolucija
3.Načelo odgovornosti u odnodu građana i uprave ,opisati razvoj materijalne odgovornosti
4.Koji su osnovni dijelovi organizacije
5.Baze organizacijske podjele, formiranje org. jedinica
6.good governance
7.nove institucije koje su nastale u fazi demokratske dekoncentracije
8.Strukturalne promijene novim javnim menadžmentom
9.Nositelji funkcije uprave i zašto ta uloga danas nestaje
10.Nositelji funkcija u djelovanju prema organizacijama
11.Koje su pretpostavke za partipaciju građana prema javnoj upravi
12.Preduvjeti djelovanja uspješnosti funkcionalnih sredstava
13.Elementi javnosti uprave
14.Kako dijelimo javne povelje
15Vrste taktičkog i strateškog planiranja
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.