Aine
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
hvala ti :happy:prvo čestitke na položenom ispitiću :happy:
a onda bi te samo zamolila ako ti nije problem da napišeš kako si ti tu nauku učila??? kako.. iz čega.. sve sve sve :crazy:
znam da je to individualno kod svakoga al možda tvoja rutina nekome pomogne (uključujući i mene)!! možda krivom medotom učim(o) il kaj već.. ta nauka mi se čini stvarno ne riješivom.. pa svaki savjet više nego dobro dođe! tnxić.. :wink5:
pa evo ukratko moja saga o nauci.prvi,drugi i treci put sam ucila iz skripta i kojekakvih "super odlicnih" materijala.pa sam zahvaljujuci tome i dosla do komisije.sad konkretno prije ovog ispita,ucila sam ti nekih mjesec dana,svaki dan,nije bilo iznimke.ucila sam iz knjiga.prvo sam to sve nastrebala,znaci procitas pa ponavljas milijun puta dok sve ne zapamtis.onda sam si pocela to nekako sve u glavi povezivati,trazila primjere po netu.
dok sam danas dosla na usmeni profesorica mi je dala test da vidim i rekla je da dugo nije vidjela tako kvalitetan test.jer sam ti ja pisala sve primjere,sve sam povezivala.
usmeni konkretno nije me bas pitala previse teorije,nego su me resetali sa primjerima.npr, koja je moja uloga prema DVZu? i da primjerima objasnim horizontalnu diferencijaciju,koje sankcije imaju javne sluzbe itd...
dakle,moje iskustvo je uzeti knjige i samo iz njih uciti,jer sve ove skripte ti ne garantiraju prolaz,ma kako god ti njih nastrebala.
nemoj se bojati,niti nemoj slusat price o nauci,nije to uopce toliki bauk kako svi pricaju:wink5: samo uci i sve ce bit 5:wink5: sretno!