Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pusić, E. (2002) Nauka o upravi. Zagreb: Školska knjiga. Točke: 1-55, 67-72, 89-109 (samo krupni slog) - ovo treba, a ostale točke ne treba.:tongue2:koje tocke iz prve knjige ne treba ucit?
Recimo, padnem na roku 7.6. (drugi put po 4.put) , slijedi zabrana 3 mjeseca, e sad koliko sam vidjela ,ako se broji točno 3 mj. to bi trebo biti 7.9. a vidim da je rok 6.9. ,dan prije... Da li netko ima iskustva da se onda ipak može prijaviti na taj prvi rok u 9-om bez obzira na taj jedan dan što recimo "fali" da bi bila točno 3 mjeseca??ne, nemreš na usmeni ak nemaš 8 bodova na pismenom. Ak si prvi puta 4. put, onda ti vraćaju prijavnicu, tj. to ti znači ko da nisi bio/la na ispitu, no ak ti je drugi put 4. put, onda imaš zabranu 3 mjeseca ak ne prođeš..
Ček, nisam sigurna jesam dobro shvatila ali ti pitaš što ako padneš po 8 (osmi) put na nauci??Recimo, padnem na roku 7.6. (drugi put po 4.put) , slijedi zabrana 3 mjeseca, e sad koliko sam vidjela ,ako se broji točno 3 mj. to bi trebo biti 7.9. a vidim da je rok 6.9. ,dan prije... Da li netko ima iskustva da se onda ipak može prijaviti na taj prvi rok u 9-om bez obzira na taj jedan dan što recimo "fali" da bi bila točno 3 mjeseca??
da i ja mislim da je tako, imaš pravo izaći osam puta na ispit, poslije toga nemaš pravo više studirati na našem faksu :sad:Ček, nisam sigurna jesam dobro shvatila ali ti pitaš što ako padneš po 8 (osmi) put na nauci??
Jer koliko sam ja upućena, nakon 8-og izlaska na bilo koji predmet na ovom faxu, ako ne prođeš nema više studiranja na ovom faxu!
Kažem, koliko sam upućena, ako se nešto slučajno nije promijenilo, a mislim da nije!
Tako je, e sad znam tj. ljudi su tu na forumu pisali da bi im znali nakon 4-og izlaska poderati prijavnicu tako da su mogli po 2x ići kao 4x - e sad jel to svima ili nekima, ne znam jer još nisam bila u toj situaciji (dobro da nisamda i ja mislim da je tako, imaš pravo izaći osam puta na ispit, poslije toga nemaš pravo više studirati na našem faksu :sad:
Ček, nisam sigurna jesam dobro shvatila ali ti pitaš što ako padneš po 8 (osmi) put na nauci??
Jer koliko sam ja upućena, nakon 8-og izlaska na bilo koji predmet na ovom faxu, ako ne prođeš nema više studiranja na ovom faxu!
Kažem, koliko sam upućena, ako se nešto slučajno nije promijenilo, a mislim da nije!
Aha, kužim sadPardon,trebala sam biti određenija, prošli put mi je bio 4-ti put, al su poderali prijavnicu ... i dobila sam kao još jednu priliku za taj 4-ti put, i ak sad padnem 3 mjeseca zabrana. Ma mene samo konkretno zanima ak padnem u 6-om jel mogu odma u 9-om na prvi rok izać il će zafrkavat zbog tog 1 dana razlike.
TAKTIČKO PLANIRANJEPozdrav,dali mi netko može pomoći oko ovih pitanja
1.taktičko planiranje i faze
2.razlika između prethodnog i naknadnog nadzora
3.razlika između svrsihodnosti i zakonitosti
4.kako dijelimo javne povelje
Kad sam napisala ispit iz nauke, taj put kad sam prosla, izasla sam iz dvorane presretna jer sam sve napisala, apsolutno sve. i dodem na usmeni kad ono, 4 nule i 8 bodova... taman za prolaz! a napisala sam najbolje sta sam mogla... svasta mi nisu priznali, jer sam pisala svasta a negdje nisam napisala dvije najbitnije rijeci. i odmah ne dobijes 2 boda nego 1, ili nijedan.i meni je ful čudno. imaju neki sistem da moraš imat min 8 boda. ak uzmem da ima 2x5pitanja, znači 10, nose po 2 boda, onda je 8 daleko manje od pola. i da ljudi to ne uspiju napisat... išla bum gledat ispit ak nisam prošla. ovo mi je jako čudno :confused2:
ja sam danas pisala. inače sam na poreznom..isti vrag...Mislim da malo ljudi prolazi jer se stvara preveliki bauk oko te nauke. Uvjerena sam da je skripta od 69 stranica dovoljna jer sam i sama ucila iz nje i polozila (ok, iz treceg pokusaja) , samo sto studenti ne obracaju paznju na neke stvari za koje misle da su nebitne i da se nece pojavit u pismenom... kod pismenog je najbitnije dobro procitati i shvatiti pitanje i konkretno odgovoriti samo ono sto te pitaju. Sve ono "oko toga" njima nista ne znaci ako nisi konkretno napisao/la sta su oni htjeli - a to mogu biti doslovno dvije recenice. Ne treba nista opsirno pisati (za to ni nemas vremena). Dobro nauciti skriptu, vecinom s razumijevanjem ali neke stvari jednostavno moras napamet...
moje misljenje
Kad sam napisala ispit iz nauke, taj put kad sam prosla, izasla sam iz dvorane presretna jer sam sve napisala, apsolutno sve. i dodem na usmeni kad ono, 4 nule i 8 bodova... taman za prolaz! a napisala sam najbolje sta sam mogla... svasta mi nisu priznali, jer sam pisala svasta a negdje nisam napisala dvije najbitnije rijeci. i odmah ne dobijes 2 boda nego 1, ili nijedan.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.