Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1.prva skupina elemenata javnosti funkcioniranja- nastavni materijal str.30Dali mi netko može pomoći oko ovih pitanja, da mi kaže na kojoj stranici se u lnjizi nalazi jer ja ne mogu naći
1.prva skupina elemenata javnosti funkcioniranja
2.Građani nakon demokratskih revolucija
3.Načelo odgovornosti u odnodu građana i uprave ,opisati razvoj materijalne odgovornosti
4.Koji su osnovni dijelovi organizacije
5.Baze organizacijske podjele, formiranje org. jedinica
6.good governance
7.nove institucije koje su nastale u fazi demokratske dekoncentracije
8.Strukturalne promijene novim javnim menadžmentom
9.Nositelji funkcije uprave i zašto ta uloga danas nestaje
10.Nositelji funkcija u djelovanju prema organizacijama
11.Koje su pretpostavke za partipaciju građana prema javnoj upravi
12.Preduvjeti djelovanja uspješnosti funkcionalnih sredstava
13.Elementi javnosti uprave
14.Kako dijelimo javne povelje
15Vrste taktičkog i strateškog planiranja
istina!da li je istina da se ponavljaju pitanja na rokovima?doduše malo izmjenjena ali te teme?
a) vlast se podijelila na zakonodavstvo, sudstvo i upravu, svako je bilo samostalno, svaki od tih aparata je provjeravao drugi aparat te je zakonodavstvo kao najvise tijelo bilo izabrano na izborima na kojima su ih birali gradanida li netko zna odgovore na ova pitanja??? hvala unaprijed
.a)nove institucionalne inovacije nastale za vrijeme demokratske dekoncentracije
b)uloga drzavne uprave za vrijeme demokratske dekoncentracije
prinuda ti je svjesno djelovanje radi nametanja odredjenoga ponasanja nekome drugom koji on nebi izabrao da nije bilo toga djelovanja...Jel bi mi mogo neko objasnit prinudu?
a) Na razini institucija (institucionalne inovacije) - su reforme nastale djelovanjem opozicije:da li netko zna odgovore na ova pitanja??? hvala unaprijed
.a)nove institucionalne inovacije nastale za vrijeme demokratske dekoncentracije
b)uloga drzavne uprave za vrijeme demokratske dekoncentracije
vi koji ste polozili nauku od prije, kad obicno budu rezultati i usmeni, kolko dana kasnije? hvala![]()
pitanja: grupa amolim vas neka netko ostavi pitanja iz današnjeg ispita, tnx
Probaj nazvat referadu , pa nam javi i mene to isto zanima.:frustrating:ljudi, i need help) jel tko možda pisao ikad zamolbu za izlazak na ispit prije isteka roka od 3 mjeseca???
)))
ja sam si nadobudno skupila sve testove i gledajući rokove prije i ovaj sad, mogu samo reći: dobro je što nisam pisala danas.. :confused2:moje mišljenje je da je ovo ful teško...ponavljam godinu i sjećam se da su prošle godine na rokovima u 6. i 7. mjesecu bila PUNO lakša pitanja...sad traže zašto, kako, na koji način...nekako detaljnije...eto, moje mišljenje , što vi mislite? jel vam bilo teško?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.