Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
čestitke, svaka čast, stvarnosamo da vas obavjestim da sam dobio 5 (odličan, pet) iz naukeeee hahahaDDD profa je zakon, atmosfera super, opuštena..pomaže podpitanjima i primjerima...nemate brige kad ćete ić kod nje...weeeeeeee
samo da vas obavjestim da sam dobio 5 (odličan, pet) iz naukeeee hahaha
hahaha e pa sutra ide slika...mislim, posto sam urbana legenda...čut ćeš kroz sljedećih par dana za mene... xD
pa ono..je..hehe učio sam dvajst dana, svaki dan, po tri četri sata... tak da mogu reć da sam se namučio...al se isplatilo... xDsvaka čast,čestitam..
jel trebalo puno muke???
srijedom su kod asistenta Tea Giljevića, soba 3b, od 16.00 do 17.30. tad se može pogledati...:happy:joj šta nisu danas konzultacije? jel netko zna kad su sljedeće, i dal ću tad moći pogledat test... :S
ispit možeš doć pogledat u srijedu od 16,00 do 17,30 sati kod asistenta Tea Giljevićajoj šta nisu danas konzultacije? jel netko zna kad su sljedeće, i dal ću tad moći pogledat test... :S
nemam pojma,sad vidim da je dekanski tak rano muka mi je!!!pa možda budu mrvu lakša pitanja.ma nadajmo se,sam da ne smisle neka čudnovatajel ima tko kakvih iskustva s dekanskim, tj. da li postoji mogućnost da su pitanja na pismenom lakša i na usmenom popustljiviji???
tješim se...ovo mi je zadnja nada![]()
u skripti je to strana 20. pod naslovom ''razvoj klasične javne uprave do složenog javnog sektora'' (tako nekako)Pretpostavke za participaciju građana u javnoj upravi...znam da tu spada zaštita građana u odnosu na upravu, osiguranje otvorenosti, javnosti rada uprave, politička nezavisnost medija i osiguranje senzibilnosti javne uprave za želje, potrebe, prijedloge, interese koje građani mogu ponuditi za javne probleme...ali ne znam gdje se to nalazi u knjizi točno...ili barem u onoj hvaljenoj skripti...jel to pod SUSTAVNI KONTAKTI UPRAVE I GRAĐANA, ILI POD FUNKCIONALNA SREDSTVA NADZORA UPRAVE - odlučivanje građana, konzultiranje građana, zborovi građana, PREDSTAVNIŠTVO GRAĐANA...MOLIM POMOOOOĆ...PLIZZZZZZZZZZZZZZZ
konzultacije sutra kod prof. Lalić su od 15.30h do 17.00hjel zna netko kad su sutra konzultacije?hvala!
[email protected]dal zna netko mail od prof Lalić?
a možeš i to pratiti na našoj web stranici...:wink5:ajde ako netko sazna koji dan će bit nauka nek javi tu!
hvala
diplomacija ti je isto što i vanjski poslovi...klasični resori su ti - obrana, vanjski poslovi, unutarnji poslovi, pravosuđe i financije...pitanje... učim po skripti, knjige nisam kupovala tako da nemogu provjerit!
koji su resorsi klasične uprave? dal su to vojska, policija, pravosuđe, diplomacija i financije ili vanjski poslovi, unutarnji poslovi, obrana, pravosuđe i diplomacija!
i još jedno pitanje
kada pita o formalnoj i neformalnoj strukturi šta tu sve treba napisat?
( može i u natuknicama)
hvala![]()
planiranje programa-strateškoajme prijavljeno nas je 206...uffvaljda će ispit bit kao i inače...
a samo da provjerim nešto, planiranje programa i planiranje tijeka rada...koje je strateško a koje taktičko?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.