Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
teritororijalni,funkcijonalni i asocijativni upravni susatv.dragi moji sustudenti...samo da priupitam tus, fus, i aus... o čemu je riječ? tnx
efekti menađerskih reformiučinci na metode djelovanja u upravi??? kaj je to???![]()
a radi se o toj skripti od 69.str? učeči po njoj se stvarno može proči?Ja bi preporučila da izvadiš sva pitanja s foruma jer se stalno vrte u krug i naučiš to jer nisu sve stvari iz skripte bitne, ovak si zabilježi ta pitanja u skripti, nauči i prolaz je 100 %.
Hvala Bogu, položila sam nauku! Na pismenom sam imala 11 bodova i nije me pretjerano ispitivala! Tijana me ispitivala: uzroci porasta uprave i objasnit međusobnu povezanost ljudi u svijetu, vrste kultura i da objasnim birokratsku i interesne norme i tehnička pravila. Bitno je da počneš govoriti i da znaš o čemu pričaš! Zaista pomaže podpitanjima i navodi te na odgovor!ako danas ne položim, sljedeći put će biti komisija! Trudit ću se svim silama da do toga ne dođe!
i mali savjet onima koji će polagati nauku: nemojte ići samo da vidite pitanja jer sam ja tako izgubila dva roka!
Sretno nam danas i sutra bilo!
u gundulićevoj soba 3b. imaš utorak mislim tijana, srijeda lalička i četvrtak teo!!a tijana ima ja mislim u 16 sati al nisam sigurna još si najbolje to provjeri!!!:wink5:kad i di su konzultacije iz nauke???
Veleučilište.hr - Internetska zajednica studenata hrvatskih veleučilištamoze netko stavit link skripte od 69 str?hvala
Veleučilište.hr - Internetska zajednica studenata hrvatskih veleučilištamoze netko stavit link skripte od 69 str?hvala
Umjesto da spamaš okolo po drugim temama,mogo bi razmislit malo gdje pobogu bi se raspored konzultacija mogo nalazit.:dry:kad i di su konzultacije iz nauke???
da, samo što ti termini konzultacija na Portalu nisu uvijek točni.Umjesto da spamaš okolo po drugim temama,mogo bi razmislit malo gdje pobogu bi se raspored konzultacija mogo nalazit.:dry:
još neviđeni uber sikret tajni raspored konzultacija
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.