DOMAGOOJ
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dobro,nemoj se pravit previše pametan!!!A gle,nek onda nazove referadu.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dobro,nemoj se pravit previše pametan!!!A gle,nek onda nazove referadu.
probni testovi su na kraju predavanja, znači pred kraj 6 mjeseca, ja mislim da ih sad nemaHey svima...zanimam me jel netko zna dal jos postoje oni probni testovi iz nauke...ja bi isla na to prije dekanskog a pojma nemam dal ih ima i kada su, i dal se na to isplati ici???
HVALA...
mislim da ih ipak mogu pisati na konzultacijama:wink5:probni testovi su na kraju predavanja, znači pred kraj 6 mjeseca, ja mislim da ih sad nema![]()
nikada nisam bila, ali moj ti je savjet da ideš!E a jel zna netko kako je to na probnom, dal na to dolazi vise ljudi, jer mi nekako bed da ja dodem sama iako se na to ide zbog sebe a ne zbog drugih ali ipak mi bed malo, sta mislite? Jel ona to odma kad napisem ispravi pa objasni sta nevalja, i dal pita sta usmeno? Ne znam ni sama sta da radim :unsure:
Ja sam bio i stvarno se nemaš čega bojati,sve će ti pokazati,objasniti,jako su ljubazne prof.čak će te uvjerit da drugi put sigurno prolaziš,da ti ne fali puno,da vide da ti to znaš...samo se detaljnije moraš izražavati..itd..itd.Sve u svemu idi,koristit će ti vidjet ćešE a jel zna netko kako je to na probnom, dal na to dolazi vise ljudi, jer mi nekako bed da ja dodem sama iako se na to ide zbog sebe a ne zbog drugih ali ipak mi bed malo, sta mislite? Jel ona to odma kad napisem ispravi pa objasni sta nevalja, i dal pita sta usmeno? Ne znam ni sama sta da radim :unsure:
E kakvu sad tablicu???mene je pitala tablicu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.