AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudiiiiiiiii ja sam danas položila naukuuuuu...iskreno jedan od ugodnijih usmenih,prof gordana me ispitivala..moram priznat da me dobro izmrcvarila pitanjima ali nema veze,imam trojčiću u indeksu i super...ja sam učila samo po skripti od 69.str nisam čak pročitala ni knjigu...glavno je da na usmenom lijepo sve pričate i da ne šutite i sve svojim riječima i da to ima nekog smisla...nemojte me pitat kaj me pitala -jer je na meni prešla sva poglavlja od a-žnj...mislila sam do neću nikad van izać :D

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kakva je bila prolaznost jučer kod onih koji su na usmeni išli u 13.00 i na današnjem usmenom?

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Eto i ja sam prošla usmeni jučer i također mogu reći da je usmeni jako ugodan, i ako se nauči uopće nema problema.
Vidim da neki pišu da ako se ima dvije nule na jednom pitanju da je to pad, a ja sam imala a i b na jednom pitanju 0 i prošla sam, još sam i dost bodova sakupila :crazy:
Oni koji izlaze na dekanski, za pismeni bi preporučila pitanja s foruma jer se stvarno vrte u krug, a za usmeni sve ponoviti jer mogu svašta pitati, pogotovo ono šta nije bilo u testu.
Sretno svima na dekanskom! :laughing:

ssanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hey svima...zanimam me jel netko zna dal jos postoje oni probni testovi iz nauke...ja bi isla na to prije dekanskog a pojma nemam dal ih ima i kada su, i dal se na to isplati ici???
HVALA...

Domagoj83

Naravno da postoje i preporučam da idete svi na konzultacije kod Tijane i pišete probne ispite i pitate što vam nije jasno jer zna dobro objasnit, mislim da su ti konzultacije kod nje utorkom u 16 h u prizemlju na našem faxu al treba provjerit na vratima piše.

Andreja

Hey svima...zanimam me jel netko zna dal jos postoje oni probni testovi iz nauke...ja bi isla na to prije dekanskog a pojma nemam dal ih ima i kada su, i dal se na to isplati ici???
HVALA...
probni testovi su na kraju predavanja, znači pred kraj 6 mjeseca, ja mislim da ih sad nema :)

ssanjaa

E a jel zna netko kako je to na probnom, dal na to dolazi vise ljudi, jer mi nekako bed da ja dodem sama iako se na to ide zbog sebe a ne zbog drugih ali ipak mi bed malo, sta mislite? Jel ona to odma kad napisem ispravi pa objasni sta nevalja, i dal pita sta usmeno? Ne znam ni sama sta da radim :unsure:

blabla

E a jel zna netko kako je to na probnom, dal na to dolazi vise ljudi, jer mi nekako bed da ja dodem sama iako se na to ide zbog sebe a ne zbog drugih ali ipak mi bed malo, sta mislite? Jel ona to odma kad napisem ispravi pa objasni sta nevalja, i dal pita sta usmeno? Ne znam ni sama sta da radim :unsure:
nikada nisam bila, ali moj ti je savjet da ideš!
nemaš šta izgubiti..
a pogotovo ako si pala pismeni, a mislila si da si ok napisala ili ako ti nije baš jasno kako treba pisati odgovore...
nemoj da ti bude bed, naprotiv lakše ćeš savladati taj predmet:happy:
sretno!

Domagoj83

kaj ti ima bit bed zato i služe konzultacije da ti objasni kaj ti nije jasno jer gradivo je složeno ako uspiješ sama svaka čast ali ako ne odi na konz. piši probni ili odgovaraj, pitaj, zbilja ne kužim kaj ti ima biti bed ideš radi sebe zar ne, učiš radi sebe?

medo

Ja sam bio i stvarno se nemaš čega bojati,sve će ti pokazati,objasniti,jako su ljubazne prof.čak će te uvjerit da drugi put sigurno prolaziš,da ti ne fali puno,da vide da ti to znaš...samo se detaljnije moraš izražavati..itd..itd.Sve u svemu idi,koristit će ti vidjet ćeš

ssanjaa

mene je pitala tablicu
E kakvu sad tablicu???
A bed mi da mi nece nesta prigovarat ako necu znati..iako sam prosli put imala 6b, znaci 2 mi falila za prolaz tako da ugl okvirno sve pomalo znam...uglavnom hvala svima na ohrabrenju...vjerojatno cu otici...e da, a jel se triba njoj najaviti, mailom mozda ili tako nesta?

žnida

ljudi meni je ova nauka bila kap koja je prelila čašu stoga bye bye i sretno s naukom i daljnjim studiranjem jer sam se ja prebacila na baltazar...hvala svima koji su sudjelovali u mojoj muci ovih god dana i pomogli mi tu na forumu!! nije to za mene!! podzrav i sretno!!

Boris

ej ljudi moze mala pomoc, ne mogu naci u knjizi odgovore na ova pitanja ili mi nisu jasna pa vas molim koji znate nesta o tome..pomagajte :) pomaze i str. u knjizi bilo sta ...
ovako:
1. razlozi prijelaza u javni sektor(sta god to bilo)
2. nositelji funkcija uprave i zasto ta uloga danas nestaje
3. nositelji funkcija u djelovanju prema organizacijama
4. negativne posljedice koncentracije moci i vlasti drzave u industr. koncentraciji
5. faze u planiranju programa i o kojima od njih odlucuju politicka tijela
6. gradani nakon demokratskih reformi
7. sluzbenicki sustav
8. platni sustav i o cemu ovisi
9. pravci shvacanja o organizaciji
10.novi javni menadzment
11.baza organizacijske podjele

e to je to... unaprijed hvala :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks