AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Molim vas savjet/pomoć

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
koliko ja znam treba se iz početka na prijamni, ali nisam sigurna pa neka još netko kaže

sunce

Koliko ja znam ne može se prabacivati, čak je nedavno prof. Koprić na predavanjima pričao da
se ubuduće neće moći prebacivati niti s Prava na Veleučilište jer se pravo i
uprava skroz razlikuju, pa se time i mijenju predmeti i literatura.

suni

haaaj svima. imam jedno pitanje i vjerujem da nisam jedina koju to zanima ili koja je to pitala, pa bi molila one koji imaju neku informaciju o tome da napišu nešto. zanima me može li se nakon završenog upravnog prava prebacit na pravo, bez da opet tamo idem na prijemni i sve iz početka?
ja sam završila upravu i sad sam na pravu.

nema prebacivanja tamo moras na prijamni i sve ispočetka znaci od prve godine pa sve do pete godine:laughing:

priznaje ti se nes sitno-upravna znanost ziher.

pitaj ak te još kaj zanima

vanja

Hej Suni !Kak izgleda prijamni na pravu za nas koji smo završili upravu?I može li se ona brošura za pripremu kupit na faksu?

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej Suni !Kak izgleda prijamni na pravu za nas koji smo završili upravu?I može li se ona brošura za pripremu kupit na faksu?
Pa prijemni ti je isti ko i za sve brucoše.
Pogledaj na stranici prava.
Brošura...mislim da nije izašla još knjiga za pripremu, al možda netko više zna nekaj.

suni

ha čuj ja sam čula da mozes nakon kaj diplomiras na upravi upisati pravo kao izvanredan na jesen ali to je sve neprovjereno.

a kaj se tiče prijamnog imas 75 pitanja od toga najviše iz hrvatskog pa zatim povijesti, filozofije i logičkog zaključivanja koje je pljuga.

no evo bolje da kupiš knjižicu s uputama koja je bas izasla...evo prenosim sa stranica prava.

Uvjeti za upis na Pravni fakultet u Zagrebu u akad. 2008/2009. godini

Objavljena je knjižica Uvjeti za upis na Pravni fakultet u Zagrebu u akad. 2008/2009. godini, koja se može nabaviti u knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg m. Tita 3, po cijeni od 20,00 kn

no ne znam točno na koju brošuru misliš, brošura s pitanjima se više ne prodaje vec imas popis literature koju trebas proci i po kojoj sastavljaju pitanja.

amalka

ne znam gdje da stavim ovo pitanje, pa evo ovdje
u čet. i petak su bile prijave - za eng i državnu upravu al ja radila ujutro pa nisam stigla prijavit
danas sam došla u referadu kod naših dragih teta, a ona meni veli prijave su prošle, nije nju briga kaj sam ja radila itd.
ne želim propustit ovaj rok u 7. jer idući je tek u 9.mj., pa sad kome da se obratim iz državne uprave - profesoru? da me naknadno upiše, i dal je to moguće? ako ima netko mail od nekog profesora...javite
a za engleski ću ić na konzultacije kod prof Javornik, brijem s njom neću imati problema

:blushed::blushed::blushed::blushed::blushed:

Ivy

Admin
jednom kada sam prijavila ispit sa njihove katedre i nije me bilo na popisu
rekli su mi da se samo javim prof. Dulabicu
vjerovatno je on zadnuzen za te popise
probaj kod njega na konzultacije...
nista ne mozes izgubiti..

SNJEŽANA

Ne odgovaram baš na prethodna pitanja, ali i ovo je molba za pomoć.
Prošle godine sam upisala parcijalu druge (izvanredno) po bolonji (bila sam po starom programu, ali sam morala preći na bolonju), jer moje studiranje traje i traje :laughing:
Naime, zanima me da li ovu jesen moram ponovo upisivati parcijalu, ako slučajno ne dam uvjet za upis ostatka druge godine ili mogu kao prije biti dvije godine (akademske) u istom statusu?

katarina

da li zna tko da li mogu prijavit neke ispite iz trece godine prije nego sto sam plozila jedan iz druge,buduci da je rok za taj iz druge 8.9 a ovi iz trece se moraju prijevit do tad jer u slucaju da ga prodjem htjela bi odmah i ove rjesit ?unaprijed hvala na odgovoru!

Ivy

Admin
Ne odgovaram baš na prethodna pitanja, ali i ovo je molba za pomoć.
Prošle godine sam upisala parcijalu druge (izvanredno) po bolonji (bila sam po starom programu, ali sam morala preći na bolonju), jer moje studiranje traje i traje :laughing:
Naime, zanima me da li ovu jesen moram ponovo upisivati parcijalu, ako slučajno ne dam uvjet za upis ostatka druge godine ili mogu kao prije biti dvije godine (akademske) u istom statusu?
ove jeseni ako ne zelis ne moras upisivati apsolutno nista...
a cak i ako skupis tih 50 bodova iz prve godine ne znam dal ti je pametno da upisujes cijelu drugu jer imas jos npr. financiranje iz prve i dosta predmeta iz druge
pa se zabavi time... i ustedi si novceke
a ako iduce godine sve sredis, mozes upisati i parcijalu trece...

da li zna tko da li mogu prijavit neke ispite iz trece godine prije nego sto sam plozila jedan iz druge,buduci da je rok za taj iz druge 8.9 a ovi iz trece se moraju prijevit do tad jer u slucaju da ga prodjem htjela bi odmah i ove rjesit ?unaprijed hvala na odgovoru!

prijave su nesto sasvim drugo od polaganja;)
mozes prijaviti...
drzimo ti fige da ljeto bude uspjesno...

Miky

Namjeravam se prijavit za studenski dom ove godine pa jel netko možda zna koliki je prosjek ocjena naseg faksa,da vidim kolike su mi sanse ,jer dodatni bodova imam dovoljno,ali ocjene mi nisu baš bajne... hvala

sway

ja imam jedno super-ultra-mega-fantastično pitanje! hahah šala,nije toliko super a možda sam ga već bila tokom godine i pitala!ugl,ovako ide-postoji li IKAKVA šansa da ako nam ostane nakon 9.mj još saaamo 1 ispit koji nismo riješili,da nam nekeko produlje semestar?tkz. uvjetn semestar???

amalka

prosjek je jako loš, barem što se mene tiče.
znam da je iz nekih ispita jako teško dobit 2 a mislim da za 4 ili 5 trebaš 6 mjeseci potratit na učenje. al nisam nikad pokušala,
al dobro, ja sam više tip osobe koja uči zadnjih 10 dana po 10 sati dnevno, nikad nisam učila svaki dan, cijelu godinu, tak da...
sretno ti bilo :cool:

ja imam jedno super-ultra-mega-fantastično pitanje! hahah šala,nije toliko super a možda sam ga već bila tokom godine i pitala!ugl,ovako ide-postoji li IKAKVA šansa da ako nam ostane nakon 9.mj još saaamo 1 ispit koji nismo riješili,da nam nekeko produlje semestar?tkz. uvjetn semestar???
barem dekanski imamo, ako ništa drugo, dok nam i to ne ukinu...

Miky

prosjek je jako loš, barem što se mene tiče.
znam da je iz nekih ispita jako teško dobit 2 a mislim da za 4 ili 5 trebaš 6 mjeseci potratit na učenje. al nisam nikad pokušalA

Pa da to i sam znam, a sad mi je prekasno skupljat prosjek nego me zanima koliki je otprilike ukupan prosjek cijelog faksa

Nela

molim vas savjet/pomoć

namjeravam poslati prijavu za dom
e sad... znam da se gleda prosjek ali da se gleda i broj položenih predmeta
da li je bolje imati bolji prosjek pa manje položenih predmeta ili malo manji prosjek a više položenih predmeta? da li netko ima kakvih iskusta?
da idem tražiti ispis ocjena dok još nemam uspisanu dvojku iz kolokvija i dvojku iz nauke ako ju kojim slučajem položim ili je bolje da imam što više predmeta?
i da li ispis ocjena gotov odmah ili moram doci tjedan dana prije? :happy:

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam jedno pianje
možda je malo glupo
za upis pada godine dal trebamo imati kakav uvjet
npr. broj bodova ili???
:blushed:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks