Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam završila upravu i sad sam na pravu.haaaj svima. imam jedno pitanje i vjerujem da nisam jedina koju to zanima ili koja je to pitala, pa bi molila one koji imaju neku informaciju o tome da napišu nešto. zanima me može li se nakon završenog upravnog prava prebacit na pravo, bez da opet tamo idem na prijemni i sve iz početka?
Pa prijemni ti je isti ko i za sve brucoše.Hej Suni !Kak izgleda prijamni na pravu za nas koji smo završili upravu?I može li se ona brošura za pripremu kupit na faksu?
ha čuj ja sam čula da mozes nakon kaj diplomiras na upravi upisati pravo kao izvanredan na jesen ali to je sve neprovjereno.Hej Suni !Kak izgleda prijamni na pravu za nas koji smo završili upravu?I može li se ona brošura za pripremu kupit na faksu?
ove jeseni ako ne zelis ne moras upisivati apsolutno nista...Ne odgovaram baš na prethodna pitanja, ali i ovo je molba za pomoć.
Prošle godine sam upisala parcijalu druge (izvanredno) po bolonji (bila sam po starom programu, ali sam morala preći na bolonju), jer moje studiranje traje i traje :laughing:
Naime, zanima me da li ovu jesen moram ponovo upisivati parcijalu, ako slučajno ne dam uvjet za upis ostatka druge godine ili mogu kao prije biti dvije godine (akademske) u istom statusu?
da li zna tko da li mogu prijavit neke ispite iz trece godine prije nego sto sam plozila jedan iz druge,buduci da je rok za taj iz druge 8.9 a ovi iz trece se moraju prijevit do tad jer u slucaju da ga prodjem htjela bi odmah i ove rjesit ?unaprijed hvala na odgovoru!
barem dekanski imamo, ako ništa drugo, dok nam i to ne ukinu...ja imam jedno super-ultra-mega-fantastično pitanje! hahah šala,nije toliko super a možda sam ga već bila tokom godine i pitala!ugl,ovako ide-postoji li IKAKVA šansa da ako nam ostane nakon 9.mj još saaamo 1 ispit koji nismo riješili,da nam nekeko produlje semestar?tkz. uvjetn semestar???
prosjek je jako loš, barem što se mene tiče.
znam da je iz nekih ispita jako teško dobit 2 a mislim da za 4 ili 5 trebaš 6 mjeseci potratit na učenje. al nisam nikad pokušalA
Pa da to i sam znam, a sad mi je prekasno skupljat prosjek nego me zanima koliki je otprilike ukupan prosjek cijelog faksa
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.